G20 nempatno wutah sadurunge austerity

Japan, kang ngasto ndhuwur house coblosan ana ing siji narik kawigaten kritik masrahake sethitik rinci ing struktural ngenggalaken tagihan minangka ‘pihak panah’ Perdhana Mentri Shinzo Abe kang ekonomi rencana turnaround, G20 sumber ngandika.
Finance Mentri Taro Aso ngandika Tokyo badhe usaha kanggo pakaryan sing biso dipercoyo rencana fiskal dening wektu sing September G20 Summit. Aso uga ngandika badhe Monggo dipun lajengaken sabanjuré April kanthi undhak-undhakan dipunrencanaaken dumugi ing sales pajak, tombol kanggo stabilizing Jepang kang umum kang utang, ing saka 200 persen GDP, iku paling dhuwur ing G20.
Indikasi yen US Federal cadangan kang ukuran maneh menehi rangsangan babakan dhuwit dipun kuwasai ing wuwus rong dina ing Moscow, karo berkembang pasar paling ngangap dening selloff asil ing saham lan obligasi, lan pesawat menyang dollar.
Sarwa dumadi ngandika Rusia G20 policymakers wis alus-pedaled ing gol kanggo Cut utang pemerintah ing sih kang fokus ing wutah lan cara kanggo metu saka tengah rangsangan Bank karo minimal saka turmoil.
“(G20) kolega wis ora digawe kaputusan kanggo njupuk tanggung jawab ngisor kekurangan lan utang dening 2016,” Menteri Keuangan Anton Siluanov marang Reuters. “Sawetara wong panginten sing sapisanan perlu kanggo njamin wutah ekonomi.
Nalika Recovery US wis entuk doyo tarik, China iku ulang motor punika sputtering, Jepang kang bid break kanggo metu saka deflation wis ora ngrambah uwal kecepatan, lan dikarepake ing zona euro sithik banget kanggo nyonggo Recovery proyek-nggawe.
Pejabat sing digawe rencana ajeg kanggo ngedongkrak proyek banjur wutah, nalika rebalancing global dikarepake lan utang, sing bakal readied kanggo G20 pemimpin Summit tuan rumah dening Presiden Vladimir Putin ing September.
“We tetep mindful saka risiko lan unintended negatif sisih efek saka lengkap suwé ing babakan dhuwit easing,” ing statement ngandika. “Future owahan kanggo babakan dhuwit setelan privasi bakal terus bisa nyelarasake kanthi teliti lan cetha disampekno.”
Ing bali kanggo menehi sumpah kanggo ‘pesen’ sawijining babakan dhuwit privasi maksud cetha, Washington ngatur kanggo mesthekake yen teks sing ora naleni fiskal target, matur sing consolidation kudu “nyelarasake” kanggo kahanan ekonomi.
Sumber ing patemon ngandika Jerman iki kurang assertive saka sadurunge liwat kesepakatan kanggo nyuda penyilih ngetutake saka ing menehi hasil disabetake ing Toronto ing 2010, karo Ngapikake US ekonomi nambah bobot kanggo Washington kang telpon kanggo njupuk fokus wutah.
Kanthi muda pengangguran tarif nyedhak 60 persen ing zona euro strugglers Yunani lan Spanyol, sing wutah mungsuh austerity debat wis pindah – sing dibayangke ing kasunyatan sing G20 finance lan pegawe mentri dianakaké sesi peserta ana.
Krisis ing zona euro Periphery wis exacerbated dening ibukutha outflows, lan communique pledged kanggo mindhah “decisively” karo ngenggalaken kanggo nggawe Union a perbankan ing Eropah sing bisa revive kredit salib-wewatesan.
“Ing antarane debat wutah lan austerity misale jek wis teka menyang mburi, minangka dijupuk ing G-20 kang kuwat statement ing wutah lan proyek,” a senior US Keuangan resmi ngandika.
“Ing US milih kanggo nguber kabijakan macroeconomic sing diwanti-wanti ekonomi wutah lan proyek, karo fiskal koreksi yen pribadi dikarepake iki cukup kuwat kanggo dadi timer nggondheli. Ing G-20 sampun ngakeni pentinge njupuk iki imbangan tengen.”
International babakan dhuwit Dana dielingake sing kerusuhan ing pasar global bisa deepen, nalika wutah bisa luwih murah tinimbang samesthine amarga stagnation ing zona euro lan slowdown risiko ing donya ngembangaken.
“Global ekonomi kahanan tetep tantangan, wutah sithik banget, pengangguran banget dhuwur lan Recovery banget pecah,” Ngatur Director Christine Lagarde marang Reporters.
“Dadi liyane ora perlu kanggo nambah kahanan iki.”
China ngadhepi telpon kanggo kasurung domestik wutah dikarepake-mimpin lan ngidini luwih ijol-ijolan keluwesan tarif minangka bagéan saka luwih akeh efforts kanggo rebalance ekonomi Global kang fitur sing ageng Cina keluwihan lan cocog US defisit.
Exchange tarif lan ancaman saka competitive devaluations lagi wae figured, delegasi ngandika – ing kontras menyang gerah-tempered patemon G20 ing Februari colored dening Dhiskusi saka itungan Wars.
Ngidhak karo CARE
Ben Bernanke kang woro-woro rong sasi kapungkur yèn panganan uga miwiti angin mudhun $ sawijining 85 milyar ing saben wulan tumbas jaminan sparked a panicky ngedol-mati, utamané ing berkembang pasar.
Investor padha calmed dening tumrap Congress iki minggu dening Bernanke, sing ora ana ing Moscow, sanajan ngandika ing rencana metu saka dhuwit-Printing tetep ing SIM.
Ing G20 Akun kanggo 90 persen saka ekonomi donya lan loro-thirds saka sawijining populasi – akeh urip ing gedhe berkembang ekonomi ing paling resiko saka kuwalikan saka ibukutha inflows sing wis salah siji saka efek sisih pinggir rangsangan panganan.
“Salah bab we would like to nandheske punika pentinge sesambungan,” ngendikane Indonesia Finance Mentri Chatib Basri, cautioning sing njongko bali saka kawicaksanan babagan jumlah easing ing panggenan liya “langsung mengaruhi” berkembang pasar.
Beijing ana ana siji cabang zaitun, njabut menyang lantai ing tarif bank-bank bisa ngisi daya klien kanggo silihan, kang nyuda biaya ngirim ing penyilih kanggo perusahaan lan rumah tangga. Nanging iki ditampa scant manungsa waé, ing wuwus G20.
Klompok 20 negara pledged ana kanggo nyelehake wutah sadurunge austerity, seeking kanggo revive ekonomi global sing “tetep sithik banget” lan nyetel rangsangan kabijakan karo care supaya Recovery ora derailed dening molah malih financial pasar.
Finance mentri lan tengah pengusaha bank mlebu mati ing communique sing ngakeni ing keuntungan saka expansive kawicaksanan ing Amerika Serikat lan Jepang nanging padhang ing resesi ing zona euro lan slowdown berkembang ing pasar.
“Nalika kita privasi tindakan wis nyumbang ngandhut risiko kakurangan, sing isih tetep munggah pangkat,” ing statement ngandika. “Ana sing wis Tambah ing financial volatility pasar lan tightening saka kahanan.

EU-Asia