G20 încearcă să traseze drumul de recuperare pe fondul piețele instabil

Alexei Navalny, care a organizat proteste împotriva alegerii președintelui Vladimir Putin pentru un al treilea Kremlin (Hamburg: KMLK.HM – News), pe termen de anul trecut, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru furt într-un caz care a atras condamnarea internațională ca fiind motivate politic.
Oficialii check-in la Ritz Carlton hotel de cinci stele în centrul Strada Tverskaya Moscova a acordat puțină atenție la mii de suporteri au protestat în afara Navalny, în conformitate cu o tradiție G20 de politică și politică separată păstrare.
“Raliul și blocajele de trafic sunt cauza ședințe să fie amânată”, a declarat un diplomat european. “Dar noi înțelegem pe deplin dreptul democratic de a protesta.”
China, de ani motorul de crestere la nivel mondial, suferă de o incetinire pe fondul îndoieli cu privire la stabilitatea sistemului financiar, Japonia sa angajat recent pe un experiment fiscale și monetare radical, iar economia Europei este mai opri decât merge.
Eforturile colective de a echilibra perspectiva de o retragere a stimulentului monetar SUA față de politicile expansioniste evoca în altă parte viziuni de pasageri graba de la portul de la tribord a stabiliza o navă listă.
“Am folosit să credem că de îndată ce situația economică se stabilizează … vom avea mai puțin volatilitatea de pe piețele financiare și a piețelor valutare,” G20 coordonatorul Rusiei summit-ul, sau “sherpa”, Ksenia Yudayeva, a declarat pentru Reuters.
“Evenimentele tocmai am văzut s-au dovedit că nu vor avea neapărat mai puțin volatilitatea – vom avea, probabil, destul de mult”, a adăugat ea.
Orientare, Ben Bernanke, în luna mai că Fed ar putea începe să vânt în jos de 85 de miliarde de dolari în achiziții lunare de obligațiuni – destinat pentru a facilita fluxul de credit către economia – a declanșat un abrupt vinde-off în acțiuni și obligațiuni, și un zbor de dolar .
Investitorii s-au calmat de mărturie relaxata la Congres in aceasta saptamana de Bernanke, care nu vine la Moscova toate acestea, piețele emergente -. În special cele care depind de mărfuri sau care au deficite externe – au avut performanțe scăzute.
JOBS ANGAJAMENT
Statele Unite ale Americii se bate țintelor fiscale datorită îmbunătățirii creșterii și Washington a cerut G20 de a acorda prioritate creșterii peste consolidare fiscală solicitate de cea mai mare economie a Europei, Germania.
G20 miniștrii muncii, care sa întâlnit, joi, va organiza o sesiune comună de vineri cu miniștrii de finanțe, punând criza locurilor de muncă în Europa – în care șomajul în rândul tinerilor este de aproape 60 la suta din Grecia datoriei legat și Spania – în centrul dezbaterii.
“Am fost de luare de punctul de la aceste întâlniri care Europa are nevoie să se uite la ceea ce se poate face pentru a obține motorul de creștere în mișcare din nou”, a declarat secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew Bloomberg Television. “Lumea are nevoie de Europa să crească.”
Miniștrii G20 vor revizui, de asemenea, un raport al Organizației pentru Cooperare Economică și Dezvoltare cu privire la măsurile pentru a opri companiile mari schimbarea profituri în paradisurile fiscale.
PROTEST LA MOSCOVA
Rusia, prima națiune mare în curs de dezvoltare pentru a găzdui președinția anuală a G20, se află într-un loc politic ciudat ca urmare a zborului de fostul US spion agenție antreprenor Edward Snowden la Moscova.
Lew, de asemenea, a spus că a fost important pentru China, pentru a accelera reformele față de creșterea cererii conduse. Alte națiuni G20, condus de Japonia, se caută o mai mare claritate din China cu privire la modul tulpini în “umbra” sistemul bancar se va juca afară.
Comisarul pentru ocuparea forței de muncă a Uniunii Europene, Laszlo Andor, împărtășit baza de prescriptie medicala Lew pentru recuperare, spune Reuters că investițiile în locuri de muncă a fost vitală pentru menținerea păcii sociale și în curs de dezvoltare din anii de austeritate.
“Nu a fost o polarizare foarte dinamică și periculoase în interiorul Uniunii Europene”, a spus Andor într-un interviu.
“Dacă, în numele competitivității și a devalorizării interne a comprima doar salariile în mod constant, te omor, de asemenea, cererea și te poate ucide de recuperare”, a spus Andor. “Suntem în căutarea pentru o mai mult de o recuperare bazate pe cerere.
Delegați G20 care sosesc la aeroportul Sheremetyevo nu ar fi lovit în Snowden, care a solicitat azil în Rusia, dar au făcut întâlnesc un protest la Moscova pe întemnițarea, joi, a unui proeminent politician opoziției ruse.
Economic echipa de răspuns la criză din lume, va lupta cu perspectiva de volatilitate de piață mai mult de vineri, ca ministrii de finante si bancherii centrali aduna la Moscova pentru a trasa un curs spre recuperare.
Grupul de 20, un forum care a preluat conducerea în criza financiară din 2008-09, se confruntă acum cu o economie globală cu mai multe viteze, în care numai în Statele Unite pare a fi apropie de o recuperare de sine stătătoare.

EU-Asia