Frygten for skælv og brandfarlige postevand ramte Storbritannien som fracking væve

Cuadrilla mener, at der er omkring 200.000 milliarder kubikfod gas under jorden lige inden en af ​​dens lokale licens områder. For at sætte dette tal i perspektiv , Det Forenede Kongerige bruger omkring 3 billioner kubikfod gas om året , siger administrerende direktør Francis Egan .

“Vi er i stand til helt at beskytte miljøet og beskytte den måde, hvorpå fracking er gjort, ” sagde Storbritanniens energiminister Michael Fallon . “Hvis der er nogen risiko , vil blive stoppet øjeblikkeligt. ”
Læs mere : UK ministre overveje at tilbyde fællesskaber fracking sødestoffer
Men forsikringer er ikke nok for mange. En koalition af modstandere til boringen er stigende. Mennesker, der er ellers politiske modstandere forener over spørgsmålet .
Konservative i fare
Bekymrede lokale konservative har sluttet sig til rækken af de traditionelle anti- fracking demonstranter fra den radikale venstrefløj .
Meget af gas finder sted i landdistrikterne , der normalt støtter det konservative parti, som er tilhænger af boring.
Mange af deres vælgere ikke kan lide udsigten , hvad fracking kan gøre for deres vandforsyning på trods af potentielle gevinster .
“Vi kan ikke have en industri rullende ind fællesskaber som denne og ødelægger det bare af hensyn til penge,” siger Balcombe bosiddende Katie Dunn .
Det er politisk risikabelt for konservative politikere. Fracking kunne sprænge et hul i deres støtte ved næste valg .
Frygten for fracking er kommet til Storbritannien, fyldt med bekymringer om mulige jordskælv og postevand plettet med naturgas, brister i flammer strejken af en kamp ..
Da et forbud mod metode til udvinding af naturgas blev ophævet i maj har et firma begyndt prøveboring i den sydlige by Balcombe at se, hvilke reserver kan ligge låst i klippelag langt under dets bølgende bakker og grønne enge.
Læs mere : ” fracking ‘ demonstranter siger boreopgaver ikke værd miljørisici
Energiselskabet Cuadrilla Resources har ikke ansøgt om tilladelse til at Frack , men det har ikke forhindret hundredvis af rasende demonstranter fra at forsøge at blokere dens arbejde.
De frygter, at hvis gasreserver er fundet, vil fracking kommer i korte orden.
Hjælp fra USA
Aktivister Jo og Karen strummed en folkelig melodi på deres guitarer , sang : ” . Frack angreb De vil Frack dig ’til du dør . ”
De to har kommet over fra over Atlanten til at deltage lokale demonstranter .
Læs mere : Sørg fracking er gjort rigtigt
” Vi kæmper fracking i USA,” sagde Karen . Hun har bragt sine økologiske bekymringer med hende, begræder , at Det Forenede Kongerige kan være at gå ned ad samme vej.
” Det ødelægger grundvandet uanset hvad de siger,” sagde Karen .
“Vi har fået folk, der kan lyse deres vand i brand med hanen, ” Jo sagde. “De fracked Pennsylvania til døden. ”
Fortalere : Det er sikkert
Og som i USA , hævder tilhængerne af fracking at boost i energiforsyningen er enormt, og de ​​metoder, er sikre.

EU-Asia