Fortescue sumerep menehi biaya nempel minangka China mundut liyane wesi biji

Siji potensial panuku, Australia alur operator Aurizon Holdings Ltd, kang kepengin nggedhekake kanggo menehi bisnis batu bara hauling nambahi biji wesi, wis nyatakake publicly iku ora kasengsem ing saham kelompok wong cilik ing TPI.
Ana sing speculation Cina baja prodhusèn bisa uga interested, sanadyan ora ana sing wis teka nerusake. Fortescue kang kaloro paling gedhe-nyekelsaham punika baja grup Hunan Valin wesi lan baja Group Co Ltd
“Kita bakal mung nerusake karo Advertisement kasedhiya kita bisa lengkap Nilai pasar ing istilah lan kondisi sing ngijini kita terus operate kita chain sumber luwih irit lan bebas,” eksekutif Nev daya marang Reporters.
Ing Komentar teka minangka perusahaan kang Juni data waktu nuduhake Fortescue wis ramping munggah wesi biji produksi luwih cepet saka samesthine lan Mudhunake biaya lan ibukutha mbuwang, nyaranke perlu maneh bakal ing meksa kanggo ngedol saham kanggo mbayar utang mudhun.
“We are wis ing posisi sing kuwat banget sacara global saka perspektif biaya lan kita fokus ing biaya tabungan lan biaya efektifitas terus push kita mudhun sing kurva,” Daya ngandika.
Ing wesi biji rega wungu 4 persen minggu kepungkur lan nganti 13 persen supaya adoh ing Juli, judhul kanggo menehi paling wiwit sasi Desember. Ing pathokan titik rega <. Io62-CN> ngadeg ing $ 131,50 a tonne.
Daya ngandika Fortescue wus upped sawijining awis imbangan dening $ 700 yuta kanggo $ 2.2 yuta ing 30 Juni, nggambarake Ngapikake operasi cashflows lan nyuda kanthi cepet ing ibukutha sah minangka expansion angin karya mudhun.
Fortescue kang awal backers, Ian Cumming lan Yusuf Steinberg ing US investasi perusahaan Leucadia Nasional Corp, ing Juni ngandika Forrest wis kakehan pindah liwat Board.
“Marang pribadine dipun kuwasai Papan FMG lan direktur liyane padha liyane kepekso ngetutake timbal kang minangka kanggo jumlah cocok saka usaha, utang, pengaruh lan tarif ing kang kanggo nggedhekake, minangka gantos kita liyane sing Konservatif,” Cumming Steinberg lan ngandika ing layang kanggo Leucadia shareholders.
Fortescue uga Cut biaya dening 18 persen ing waktu suwene lan cuaca wesi biji prices saka $ 110 – $ 130 a tonne kanggo liyane saka 2014, daya ngandika.
“Wong-wong lagi ora dipeksa ebay,” ngendikane Ben Lyons, a manager dana ing Ati Manajemen bondho, referring menyang Advertisement bisa saka aset infrastructure.
Sampeyan wis didol menyang stasiun daya kanggo $ 300 yuta lan setengah sawijining kapentingan ing sukan pertambangan kanggo $ 190 yuta.
Ing Desember iku di dudohake rencana offload saham sing kelompok wong cilik ing sawijining Pilbara Infrastructure (TPI) unit), kang Analysts ngira bisa ngowahi ing $ 4 milyar.
Wiwit, sing dollar Australia wis tiba dening watara 14 persen, menehi Fortescue kang ngisor baris sing ngedongkrak sehat.
Fortescue ngedegaken lan ketua, Andrew Forrest, wis pracaya dadi bakul wegah saka TPI kang Nyedhiyani stopkontak kanggo menehi biji menyang lucrative Cina pasar baja.
Fortescue nedahake sing 41 persen Langsung ing output pungkasan financial taun kang dipindhah nyedhaki lan tarif taunan saka 155 yuta ton ing pungkasan taun Desember. Ing sasi saka Juni, iku ing mlebukake lan tarif annualized saka 120 yuta ton, 5 yuta ton ndhuwur target thanks kanggo apik pangolahan produksi.
Aset fasilitas kalebu 280 km saka alur garis lan akses kanggo Port Hedland, tembung sing paling wesi biji terminal.
Sydney, 23 Juli (Reuters) – Fortescue logam Group Ltd wis prakiraan kuwat operasi bathi ing sasi ahead minangka biji wesi prices terus munggah ing sehat lan kuat tuku saka Cina Mills baja.
Australia iku pihak paling gedhe wesi biji miner ugi ngandika iku tetep ing wuwus kanggo ngedol bagean sawijining coveted port lan alur operasi ing Australia, nanging maintained proses dodolan bakal scrapped yen ora njaluk rega cukup dhuwur.

EU-Asia