For klasse af 2013, et koldt brusebad

McCullough mener, at meget af nutidens unge er “forkælet, cosseted, forgudede på, helmeted, boble-ombrudte”, og afskærmet fra virkeligheden. Han fortalte dimittenderne: “bestige bjerget ikke at plante dit flag, men at omfavne den udfordring, nyde luften og se udsigten Climb det, så du kan se verden, ikke så verden kan se dig.”.
‘Ve haft det privilegium at levere en påbegyndelse adresse på et universitet i det centrale Californien, og jeg håber en dag at levere et andet. Faktisk er der allerede ved jeg, hvad jeg vil sige.

Sidste år på Wellesley High School i Massachusetts, David McCullough Jr., en engelsk lærer på skolen og søn af den Pulitzer Prize-vindende historiker David McCullough gav påbegyndelsen adresse. Han bankede det ud af parken, og hans ord rejst langt. Hvad han havde at sige, Amerika var desperat for at høre.

Ikke mig. Jeg vil hellere fortælle vores fremtidige ledere, hvad de har brug for at høre. Her er 10 provokerende råd, at dette års klasse af college og universitetskandidater ville være klogt at tage til hjerte:
1) Glem aldrig, at på trods af hvad samfundet har fortalt dig, er du ikke speciel, da McCullough sagde i sin eksamen tale. Verden har ikke centreret omkring dig. Og så skal du ikke føle ret til noget. Ingen er bedre end dig, men du er ikke bedre end nogen anden. Behandle alle med respekt, så længe de behandler dig på samme måde.
2) Følg din passion, men være åben for tanken om, at din passion kan ændre og udvikle sig i løbet af årene, som du gør. Må ikke være bange for at ændre kurs og gå i en anden retning. Du er tilladt at have andre tanker, om hvad du ønsker at gøre, og hvordan du agter at bruge dit liv.
3) Har dine forældre præsentere sig selv for dig. Interviewe dem, og optage det. Spørg dem om deres liv, og hvilke historier eller lektioner, de gerne vil dele med deres børnebørn. De gav dig livet, så det mindste, man kan gøre, er at forsøge at forstå deres. Når de er væk, vil du være glad for du gjorde.
4) Bryd ud af din comfort zone. Gør hvad du er mest bange for. Undgå hvad der er let og forudsigelig. Rejs landet og verden. Mød nye mennesker og stræber efter at se verden fra deres udsigtspunkt. Ophold nysgerrig. Stil spørgsmål. Og aldrig op med at lære.
5) For dem af jer, der vælger, eller er i stand til, at blive gift – og forhåbentlig en dag vil alle jer blive – hvem du beslutter at gifte sig, vil gå en lang vej mod at bestemme din succes. Det er mere vigtigt end grader fra fancy skoler. Folk kan enten løfte dig op, eller bringe dig ned. Vælg godt.
6) Må ikke bare acceptere fiasko, men hilse det velkommen. Forventer det. Lære af det. Behandle det som en værdifuld og lærerig oplevelse. Husk, hvis du altid får alt hvad du ønsker, og udrette alt, hvad du satte sig for at gøre, så du har fejlet alligevel. Fordi du har indstillet dine mål for lavt.
7) Spørgsmål myndighed og udfordre dine overbevisninger. Hop ind i den offentlige debat. Forlove. Demokrati er en participatorisk sport du deltager, eller du får taget fra hinanden. Det er ligegyldigt, hvad du tror. Hvad der betyder noget er, at du troede, din vej, og kan forklare, hvorfor du tror det.
8) For dem, der dig, der vælger, eller er i stand til at få børn, når du sætter til at hæve dem, give dem den ene ting, de ønsker mest: din tid. Lær dem at være produktive. Men endnu vigtigere, lære dem ved eksempelvis at være gode mennesker, der behandler medmennesker venligt og med respekt.
9) Som du går gennem livet, skal du ikke være bange for at have høje forventninger til dine børn, af andre, og af dig selv. Der er værre ting end at blive skuffet, fordi nogen ikke opfører sig som du havde håbet. Lyst til at give op på dem og ikke forventer meget fra begyndelsen.
10) Endelig har mange år fra nu, når du går til din hvile, vil din vigtigste realisering i livet ikke være de penge du har tjent, eller den succes, du har haft. Det eneste, der vil udholde, og lade verden vide, at du var her i første omgang, er virkningen, du havde på andre mennesker. Gør det til en positiv.
Det er det. Tag det, eller lade være. Alle nyder komforten af ​​et varmt bad. Men nogle gange, hvad der kaldes for et koldt brusebad.

Så lad mig prøve det på den klasse af 2013. Tal med kollegium professorer eller personalechefer eller arbejdsgivere. Læs forskning udført på den såkaldte tusindårsrige generation, og du vil finde masser af beviser for, at McCullough var på rette spor. De unge i dag har ofte brugt deres liv bliver forkæles, taget hensyn til og skånet stress af at leve op til forventningerne. Folk normalt fortælle dem kun, hvad de ønsker at høre.

EU-Asia