Eurostar ARMADA ngeset kanggo tuwuh

Ing wulan Juni, Komisi Eropah marang Eurotunnel – Manager France basis saka trowongan Channel – Cut biaya kanggo menehi kanggo penumpang lan barang seng di tumpakake trek nggunakake sepur rute.
Komisi nyariosaken ing biaya padha banget dhuwur lan pundung passengers saka lelungan dening Sepur nalika ngalrani industri barang seng di tumpakake trek.
Petrovic ngandika: “Kita kudu mbayar saben penumpang beya kang iku kaya 30 Euros … yen sampeyan ngedol tiket ing Ayo dadi ngomong £ £ 79 utawa 69 bali, a cuwilan amba that dhuwit iki arep menyang trowongan supaya Eropah Komisi ngandika nomer ngirim teka mudhun.
“Yen iku padha kasus kita bisa pass iki abang menyang pelanggan,” kang ditambahake.
Internasional Sepur operator wis dibangun sawijining sukses dening ngubungake longkangan antarane UK lan Eropah, layanan sing mlaku saka London kanggo Brussels lan Paris.
Nanging sawise jagad saklawasé rong puluh tahun iki saka monopoli liwat trowongan Channel, Eurostar wis madhep kompetisi kanggo undersea baris alur minangka operator Jerman Deutsche Bahn prepares kanggo miwiti London menyang Brussels layanan.
Read More: model sepur motor sing cara maneh ngarep
Petrovic ngandika ora kuwatir dening prospek saka saingan kanggo London Eropah rute. Panjenenganipun ditambahake: “Kita bakal ndeleng kang pelanggan seneng nanging ing tampilan bakal tuwuh ing pasar sakabèhé.”
Eurostar karcis kanggo diwasa lelungan saka London Paris biaya £ 69 ($ 104) kanggo standar kelas kanggo £ 250 ($ 378) kanggo bisnis kelas. Petrovic marang CNN sing perusahaan iki looking “banget kasebut kanthi teliti,” ing reregan, nambahake yen biaya paling gedhe kanggo Eurostar dadi bisnis punika Peneng ing nggunakake trowongan Channel.
Read More: Cara Amérika apple kue sing bentuke bunder wis anget berjuang Spanyol
Eurostar plans kanggo miwiti “negara gambar” a ARMADA saka sepur sing bisa nindakake passengers kanggo Walanda, Jerman lan Swiss, miturut perusahaan kang boss.
Nicolas Petrovic, eksekutif saka Eropah dhuwur-kacepetan perusahaan Sepur, ngarepake ing pelaku usaha anyar lan rute dados online ing sabanjure telu kanggo patang taun, minangka operator alur katon kanggo rebuild lan nggawe menyang “wiwitan seger.”
Jelajahi Interactive: Cara manteb ing ati sampeyan ing euro?
Ngandika karo CNN kang Nina dos Santos, Petrovic ngandika perusahaan badhe “njupuk kesempatan kang mbukak akses ing Eropah.” Panjenenganipun ditambahake: “apa kita emg arep do gain nuduhake marang pasar Airlines.”

EU-Asia