Estació d’esquí “classe mundial” Corea del Nord plans

Una sèrie de fotos del líder nord-coreà, Kim Jong-un parlar amb el seu personal al davant de l’estació d’esquí de lloc va ser llançat aquesta setmana.
Corea del Nord està construint una “classe mundial” a l’estació d’esquí Masik turó en Wonsan amb una sèrie de pistes d’esquí i un hotel, segons l’agència estatal de notícies de Corea del Nord.
Situat a la província de Kangwon, Masik turó és 2.520 peus (768 metres) d’altura i en general rep fortes nevades des de principis de novembre fins a principis de març.
Construcció curs
Mapa: Proposta Masik estació d’esquí
Darrere del vel: Una estranya visió de la vida a Corea del Nord
Informe: Corea del Nord llança míssils
Suposem que això va a acabar en una gran quantitat de “ski més perillós del món corre” llistes. Però, probablement, per una raó diferent a qualsevol de les altres entrades.
El nou complex serà accessible des de l’autopista turística Pyongyang-Wonsan i comptarà amb un hotel, un heliport i “telefèric”.
“Ell estava molt satisfet de saber que constructors militars han construït una estació d’esquí a les serralades de centenars de milers de metres quadrats, incloent els cursos de primària, intermedi i avançat, amb gairebé 110.000 metres (68.3 milles) de longitud total i 40 a 120 metres (131-394 peus) d’ample, “va dir l’informe KCNA.
7 millors centres d’esquí i snowboard a Corea del Sud
La nota de premsa adjunta de l’Agència Central de Notícies de Corea del estatal va dir que el jove líder es va reduir en aconseguir un informe de primera mà sobre l’evolució de la construcció.
Kim, que va ser educat en part a Suïssa, sembla estar familiaritzat amb les operacions de l’estació d’esquí.
“Ell va dir que cal construir no només llocs de descans, però les estacions de primers auxilis a la partida, els punts intermedis i finals dels cursos, i establir un sistema automàtic de control de transport per cable per veure en temps real per tal de prendre mesures per evitar accidents” segons l’informe.
Segons l’informe, Kim també ha posat èmfasi en la conservació del medi ambient: “Va subratllar la necessitat de preservar el medi ambient i evitar la contaminació, mentre que la construcció de la pista d’esquí.”
El desertor també va dir que la infraestructura existent d’esquí a Corea del Nord s’utilitza exclusivament per a fins militars, i que hi ha una alta probabilitat que també serà el cas de la nova estació.
Darrere del vel: Una mirada poc comuna a la vida a Corea del Nord
Vols anar?
D’acord amb una agència de viatges especialitzada en viatges de Corea del Nord, el nou complex estarà obert als turistes estrangers.
“El fet que Corea del Nord està gastant quantitats exorbitants de diners en la construcció d’una estació d’esquí, mentre que la seva gent i fins i tot les seves forces armades no tenen prou per menjar demostra que això és només una mesura per fer publicitat de la imatge de Kim Jong-un com un líder que es preocupa del seu poble “, un anònim desertor nord-coreà va dir NK News, una companyia de mitjans amb seu a Corea del Sud especialitzat en notícies de Corea del Nord.
“Hem sabut dels plans per al desenvolupament d’un parell d’anys – el treball només ha començat recentment i encara que he vist els plans bàsics la setmana passada”, va dir Simon Cockerell, gerent general de Beijing a base de Koryo Tours.
Cockerell va tornar la setmana passada de la primera gira d’Oest de la ciutat fronterera nord-coreana de Sinuiju.
No hi ha data d’obertura s’ha donat per a l’obertura del complex.
Els mitjans sud-coreans cobert la notícia de la localitat de manera crítica.

EU-Asia