Er sigtelse for overfald mod en medarbejder

Anklageren præsenteret anklagerne mod en mand, der slog føreren, fordi det bremset arbejdet.

 

Et par dage siden rapporterede vi historie Mirosława Litińskiego, en 44-årige chauffør fra den schlesiske Siemianowic. I slutningen af September har besluttet at fritage for arbejdet. Jeg ikke kunne lide ham, at firmaet mere og mere at sige han havde Thomas d., højre hånd af ejeren. -Det forekom ham, at han er med os direktør, rozstawiał alle hjørner-han fortalte os Litiński.

 

Langs med bremset det også anden chaufføren. -Chef var ikke glad. Pludselig viste det sig at han havde ham, der rider gennem Europa, forklarede han.

 

I første omgang ejeren af virksomheden gav en-dags Litińskiemu afslutning, og når dette ikke acceptere ham, truede ham til at dyscyplinarką. I sidste ende besluttede de at forlade aftale mellem parterne. Litiński han også få 3 tusind. købe de udestående lønninger og certifikatet.

 

Lederen af dokumenter bragt ind i huset. Var med ham også Thomas d. Når Litiński underskrevet papirerne, blev angrebet af D. kastetem.

 

Efter vores publikation beslaglagt politiet optagelse af den monteret på huset af en nabo Litińskiego kamera. Hun er registreret, som var den overlegne driver sammen med en kollega til at hoppe ind i bilen og forlade hvin af dæk. Også hørt seks vidner.

 

-Thomas d. er mistænkt for at forårsage alvorlig skade for sundheden. Efter offentliggørelsen af “avis” han meldte sig frivilligt til kommando-fortalte os Daniel Hetmańczyk, chef for District anklagemyndighed i Siemianowice.

 

Litiński lige efter at slå tabt bevidsthed. Det blev transporteret til den regionale Hospital er specialiseret i Sosnowiec, hvor han blev diagnosticeret med ben og orbital revne af lunge stedet for zatokową.

EU-Asia