“Én gyötörte, magam felett a gyerekek. Szülők ikrek mögött állításokat szekrények

Bujkál öt évig a gyermekek. Więzili a szekrény, “gyötörte őket magam mentálisan és fizikailag nem táplálkoznak. Ilyen állításokat szerdán, hogy a szülők a két fiú Łomża hallani. Az ügyészség a vizsgálat május óta vezetett.

 

-A vádirat már kifejlesztett. Szerdán, mi alkotja az alaki-Maria azt mondta Kudyba, a, łomża ügyészség szóvivője. Hozzátette, hogy az állítások igen komoly, és kapcsolódnak a fizikai és mentális visszaélés az ikrek. -Zárva, szűk helyiségben, wyprowadzali, lapos, fiúk van izolált család és más emberek, valamint nem élt megfelelő, elhanyagolt, érzelmileg és szociálisan.

 

Azt mondják a nyomozók, ez a jelenség vezetett a jelentős késedelem, a testi fejlődés, alultápláltság, a növekedés hiány és a izomsorvadás, valamint jelentős fejlődési késés, és érzelmi psychoruchowego.

 

-Ez a viselkedés astounds, a több mint a gyermekek, szülők követte ezt a többi öt módja-hozzáadott Kudyba.

 

Az eset napvilágra került májusban. Majd a kis lakásban kiadó helyiségek házasság, családi esemény volt. A résztvevők kitalálták, hogy, mellett öt gyermeke, amiről tudta, család és a barátok egy lakásban egy szekrény mögött még mindig két gyermek. A megállapításokat a MOPSZLI úgy tűnt, hogy a fiúk a regałem külön helyen tartották. Nem volt, csak egy emeletes ágy és matrac. A hely volt elhatárolásáról, korlát. Gyermekek nem képesek, hogy onnan. Volt a pelenka, mérjünk le egy kicsit a korához kellett izom hypoplasia miatt a testmozgás hiánya. Kiderült, hogy a háziorvos az utolsó alkalom, látta, hogy a fiúk, amikor már négy hónap. A szülők nem jelentette számukra a mérleg, a 2-3 évesek, bár listownych kéri a klinika. Is elkerülhető az oltás.

 

Miután minden jött a fény, házasság tartózkodott jogaikat, hogy vigyázzon rájuk. A gyerekek ment nevelőszülőkhöz.

 

-Nem lehetett valami rossz történik. A azok a szülők mentális zárolása. Nem tudom, nekem, és senki sem tudja, mi történt. Most az ikrek lassan kezdődik, hogy érvényesíteni magukat, ők a felnevel család, ő említett “az újság” Grażyna Jabłońska, igazgatója a város Foster Care-łomża.

 

A nő azt állítja, hogy soha nem előtt ez a család sem idézték, nem volt az ellátást a szociális szolgáltatások.

EU-Asia