Emirates seeks dhuwur saklap-pan kanggo jet

Amérika lan Asia. Senajan hampered dening lack of airspace lan fasilitas, ing taun teka China wis samesthine kanggo ndeleng Tambah a 15% ing nomer pribadi Jet kloter wonten ing langit, miturut Bombardier.
Ing sektor iki worth $ 626 milyar kanggo pabrik kaya Embraer, Bombardier lan Gulfstream. Boeing lan Airbus gawé eksekutif iterasi sing kapal mabur, kalebu 747 lan A380.
Sang Prabu Dawud Velupillai, marketing direktur eksekutif lan pribadi aviation kanggo Airbus says sing sing Jet – saka A318s kanggo superjumbo A380s – bisa metu cekap miturut menyang klien ‘kabutuhan.
“Kita wis katon sing dikarepake ing nambah pribadi babagan lelungan, utamané ing Timur Tengah lan Eropah uga ing pasar kayata India, Rusia lan China,” ngendikane Adnan Kazim, Emirates ‘Divisional Wakil Presiden Senior kanggo Planning, Aeropolitical & Industri urusane.
“We are looking tunyuk iki menyang pasar niche kanthi kualitas layanan lan manungsa waé kanggo rincian.”
Google Street View nylidiki ing Airbus A380
Nalika donya super-sugih uga isih bisa saged dhewe sing aircrafts pribadi, ing chartering saka eksekutif Jet minangka pasar akeh. Iku mesthi opsi liyane terjangkau saka tuku gedhe pribadi jet outright; lan ACJ318 Airbus (padha karo Emirates A319 Executive) utawa long-macem Gulfstream G650 biaya watara $ 65 yuta saka manufaktur sing ana gandhengane.
Nalika njupuk pencet amba sawisé resesi global sing wiwit ing 2008, jet pribadi pasar punika ing munggah. Miturut cuaca dening Canadian pribadi jet Bombardier Produsèn, industri wis samesthine kanggo ngluwihi tingkat pemandangan-2008 kanggo pangiriman anyar Jet dening sabanjuré taun.
Waca liyane: Private Jet jangkoan bisnis wong sing seneng lelungan
Amérika Lor, kanthi watara 40% saka pasar, tetep ing panggonan paling gedhe kanggo pribadi lelungan eksekutif nanging wutah paling gedhé wis samesthine kanggo teka saka berkembang ing wilayah Latin
“Kita bisa nindakake fitur kang pasar Cina utamané appreciates, kayata gedhe babak Tabel kang fokus ing Asia gesang. We bisa nindakake bar Karaoke,” ngandika.
Ing Emirates Executive Airbus A319 bisa maringi leladen wong 19, karo bidang dipérang dadi loro utama zona.
Ngarep saka pesawat wis area panedhaan lan eksekutif Lounge dirancang kanggo lenggahan 12 wong. Mechanically aktif tabel iki menawa bisa wungu ing ngarep loro gedhe sofas, nalika siji saka 1,500 saluran saka ing-pesawat hiburan bisa mirsani ing loro 42-inch LCD layar.
Ing mburi saka pesawat wis sepuluh pribadi Suites – padha sing gedhe-gedhe ditemokake ing Emirates ‘dhisik pondokan kelas. Manggon TV, video conferencing fasilitas lan dhuwur kacepetan internet lan seluler telpon Konektivitas uga kasedhiya ing Papan.
Passengers karo napsu bisa duwe dhaharan khusus disiapake dadi ing Papan dening Emirates kru, nalika padusan lengkap-dhuwur karo digawe panas lantai kasedhiya sing perlu refreshment sawise kabeh sing exhausting pampering.
Kanggo sing tresna marang kemewahan kawitan kelas lelungan online nanging loathe imposition saka gadhah kanggo enggo bareng karo liyane, Emirates mikiraken iku nduweni pesawat sing.
Ing Airline Dubai basis wis ngarahake kanggo dhuwur-mburi wong lelungan bisnis nganggo kemewahan pribadi layanan jet. Dibukak iki minggu, Emirates Executive iku versi bijou lan bespoke saka sawijining premium produk ing darmabakti Airbus A319. Sampeyan bisa Chartered dening individu, kelompok utawa perusahaan liwat website. Qatar Airways lan Korea Air rong komersial Airlines sing penawaran padha eksekutif jet chartering layanan….

EU-Asia