Els treballadors de la Xina mantenen EUA cap ostatges

Starnes va dir que els empleats no han causat cap dany físic, però han interromput el seu somni per l’estrèpit de les portes i finestres.
Ell té un bressol i està rebent tres àpats al dia, va dir Les Capella, president de Subministraments Metges Specialty EUA.
Capella dir que la companyia ha ofert als empleats que protestaven una indemnització menor si volen marxar. Però va dir que els 80 a 100 empleats en desacord exigeixen uns 500.000 dòlars – el que la fallida de l’empresa.
“Vaig tractar de deixar un dia i mig enrere, i hi havia com 60 o 70 d’ells aquí dins de cada entrada i cada sortida estava atrinxerat”, va dir Starnes dimarts des darrere de les portes de la fàbrica. “No puc anar enlloc.”
Starnes estava en calma, però es veia demacrat, vestit amb els mateixos texans blaus i una camisa blava que ell va dir que ell ha estat utilitzant des de la setmana passada.
Però els treballadors que van parlar amb CNN des de darrere de les portes de la fàbrica van adonar totalment diferent. Alguns van dir que se’ls ha per valor de dos mesos de salaris endarrerits i temien a tots a la planta es va acomiadar, ja que al · legaven no hi ha nous materials havien entrat a la fàbrica.
Starnes disputar això.
“No hi ha saldos pendents. No hi ha cap raó per fer això que no sigui mala informació”, va dir. “La informació incorrecta sortir. Coses bola de neu. Estic en el procés de tractar d’arreglar això, però les exigències i la quantitat de diners que està prenent per fer que col · loca a l’empresa en una mala situació, pel que no ha de ser un compromís “.
Al voltant de quatre oficials de policia al lloc no van voler fer comentaris sobre la situació.
Funcionaris de l’ambaixada d’Estats Units a Beijing es va reunir amb Starnes dilluns i confirmar que és segur i està prop d’arribar a un acord, va dir el portaveu de Nolan Barkhouse. Va dir que l’Executiu té accés a advocats.
L’incident va començar quan la companyia va acomiadar a 30 treballadors de la seva divisió d’emmotllament per injecció. Va dir que els treballadors transferits a una altra divisió, però alguns treballadors no volia moure. Així que la companyia els va donar indemnitzacions.
Starnes va dir que el problema es va produir quan els treballadors que ja es van traslladar a una altra divisió també volien indemnitzacions.
Desenes de treballadors xinesos furiosos per un conflicte salarial han mantingut el seu cap ostatges EUA durant cinc dies, va dir l’empresari nord-americà.
Starnes Xip, cofundador i president d’Especialitats Mèdiques Subministraments de la Xina, ha estat atrapat a la fàbrica de Beijing suburbis de la companyia des de divendres. Ell li va dir a CNN que és tot per culpa d’un malentès sobre els acomiadaments i els paquets d’indemnització.

EU-Asia