Elinkautista tappajakohteena Yhdysvaltain satelliitti

Theme forescort

Kyseenalaisti syyttäjä armenialaisten viimein myönsi, että hän oli ristiriidassa Vache ” koukkuja ” . Meni käymäänsaattajan. Muutamaa kuukautta aiemmin Kaczatur D. Katowice vieraili yksinauhat seurat . Hän oli mukana Roland H. , hänen maanmiehensä ,omistajanvarasto Kiinan vaatteita . Miehet , ei kuitenkaan pääsehuonetta . Kun istuin baarissa , Roland löiButt yksikulkee emännät . Tyttö valittipomo . Hetkeä myöhemmin , ennen kuinarmenialaiset kohdannut useita harteikas henkivartijoita . Heitin ne . ” Hook ” ei pysty nielemään tällaisia​​nöyryytystä . LaskeutuiRoland . – Sinulla on viikko aikaa saada minuthampaat 10000 . dollarien vahingot – hän sanoi . Seitsemän päivän kuluttuavelka kasvoi sataprosenttisesti . Roland ei halua maksaa , niin” koukku” hän vei hänet metsään ja syke . Pahoinpideltiin mies pyysi apua Vache . Ja hän sanoi: ” koukku ” voidaan irrottaa Roland .

Kaczatur kokoontuivat ” sotilaita “, ja ratsianvarasto Vache . Pelottaa häntäveitsellä ja uhkasi edelleen wpieprzał oman yrityksen , päätyyhiekkaan .

Vache kieltäytyi pelotella . Hän kokosi oman joukkueen ja huhtikuussa 2008 kiinni kanssa ” Sainpas ” vastaan ​​Katowice club Sinners taivaassa . Kaczatur sitten saimuutamia iskujaveitsellä . Asui. Poliisi ei koskaan sanonut , joka hyökkäsi hänen kimppuunsa .

Joulukuussa 2010tutkimuksessa tultiin siihenpaikkaan . ” Hook ” palasi Puolan , häntä kuulusteltiin useita kertoja ja vannoi että hän tiennyt mitäänkuolemasta Vache .

Läpimurto :tappajat söivät McDonalds

Syyttäjä tutkii tapausta suullisessa viimeinen suunniteltu todistaja kysyi häneltä, mitä hän oli tekemässä päivänämurhasta . Mies kertoi , että suurin osakäytetyn päivän kalaa ja sitten tuli nälkä . Sitten,McDonald’sin edessä Katowice Ikea törmäsi George . Hän muisti sen , koskakaveri roikkui hänelle rahaa . – Kuka on George ? – Kysyisyyttäjä . En ole koskaan kuullut hänestä .

34 -vuotias George S. asuu Slupskissa , liittyyArmenian gangsterit alkaen Pommerissa , luetellaanpoliisin tietokantaan . Entry : pidättivätKeskusrikospoliisi . Vastalause : huumekauppa . Kuullaantoteuttamista Vache yllättäen antoi tutkijat Gliwice – Otin osaa se määräsi sen ” Hook ” .

Syyttäjä tekeejälleenrakentamiseen tapahtumia . George johti kirsikka Opel Corsa . Vuonnatakapenkillä istunut30 -vuotias Rasul B. ,veteraanitoisen Tšetšenian sodan . Teini-ikäisenä hän taisteli Groznyin sitten livahtanut vuoristossa partioiden Spetsnaz . Puolan toikyky käyttää aseita ja valokuviataistelujenKaukasus . Jokainen pukeutuuversioKalashnikov pahoinpitelystä ja kranaatinheitin tornin versio . Hän asui Katowice kellopakolaiskeskus . -Vache laukausskorpioni – George todisti . Skorpioni onpieni Tšekin konepistoolin .

Murhan jälkeen George tuntui nälkäinen, joten hän menihampurilainen , ja sitten romuttaa varikollaMining tammesta . Venäläiset työskentelevät siellä muutaman tunninCorsa riisuttu ruuvit ja lähetetääntehtaalle . Skorpioni on sulanut ja heitetään . Siellä hän osui toisen lehden patruunoita . ” Hook ” , joka salaa palasiPuolan ,puhelin kiittitoteuttamista , jonka jälkeen Prahan lensi Armenia .

Satelliitti nähnyt pakenevat tappajia

George moitteetta kulunutvalheenpaljastin testi . Myös rekonstruoida muistista puhelinnumeroita , jonka he sitten olivat käyttäneetRasul . Numbers ” Sainpas ” ei muistanut , koska asiakas muutaman tunnin välein muuttaa kortin .

Tietokonejärjestelmän 6000000 kirjautuminen kalastetaan mutta kymmeniä puheluita George ja Rasul . Operaattoritpoliisin mukaan joku on muuttanutkortin , mutta en silti soittaasamassa puhelimessa . Mistä tiedämme ? KoskaIMEI-numero onsama . Kenen ? Tutkijat tarkistakuulustelu protokolla ” Sainpas ” hyökkäyksen jälkeen edessä tiloissa Sinners taivaassa . Gangster sitten antoi puhelinnumerosi . Poliisi pyytääoperaattori tarkistaaIMEI , joka ” koukku” , kun sitä käytetään . Bingo ! Se olisama puhelin , joka sitten kutsunut teidät tappajia .

Poliisi pyysiFBI yhteyshenkilön , ja 19. heinäkuuta 2008 välisenäaikana . 18 ja 19 , yksihavainnointisatelliittien lentäminen Sleesian . Tämä epätavallinen pyyntö meneeNational Security Agency ( NSA ) , joka hallinnoi kaikkia amerikkalaisia ​​” linnut ” . Ocean valo paniikkia . Miksi puolalaiset satelliittikuvataajaman ? – Kyse on murhasta , joka on mukana muslimien Tšetšenian sodan veteraani – selittääSleesian poliisi . Przeczulonym amerikkalaisia​​kohtaan terrorismin riittää .

Ne lähettää kuvia . Et voi nähdä niitä, kunnesmurhan , mutta oli nähnytOpel Corsa ratsastus pois osaksiromutus Kaivos tammesta . Tämä lopulta vahvistaaversio George .

EU-Asia