Drones minangka Trasformers nyata

Kanthi krisis financial terus kanggo cokotan – paling ora ing US nimbali sektor – liyane lan liyane pesawat manufaktur nyoba kanggo ngamanake kelampahan kanthi ngowahi lawas aviation Staples menyang inovatif anyar gedhe-gedhe, nggawe jenis anyar saka “Trasformers.”
Ing gesang mantan, Piaggio Aero kang HammerHead ana jet bisnis (II Avanti) digunakake kanggo Ferry uga-kanggo-apa wong sing seneng lelungan menyang lan saka dhuwur-Powered rapat-rapat utawa abang karpet acara.
Ana iku mung siji nyekel sanadyan – senadyan buktiaken kang kanggo ing pesawat tes, Project Zero ora kamungkinan kanggo pindhah menyang produksi sawayah-wayah rauh. Nanging lagi intended minangka “teknologi incubator,” cara saka trialing lan ndudohake kabeh paling anyar inovasi bebarengan.
Isih, perusahaan ngarep-arep sing sanajan kita lagi ora arep bakal kloter sing Zero Project ing sabanjure 10 taun, sawetara saka teknologi wis mbantu berkembang bakal dados pakewuh ing saben dinten pesawat liyane.
“Project Zero bisa utawa ora bisa nggawe basis bab UAV mangsa utawa wangun transportasi, nanging ana ing bagéan sing penting, sing potensial,” pangandikane Sweetman.
Iomax kang ArchAngel, uga tampilan ing Le Bourget iki, perusahaan ngandika, sing wewatesan patroli pesawat dirancang kanggo nyedhiyani “ndjogo lumantar udhara kanggo Intelligence lan keamanan.”
Nanging wonten ing rada liyane mudhun-kanggo-bumi-perubahan pemandangan sing wis kepungkur, ing pesawat iki Originally disusun minangka Thrush, lan tetanèn potong-duster.
Uga gabung ing rangking Sato ing Airshow Paris ana Centaur, ing bidang sing mikiraken punika mbengung. Utawa sing dadi cara liyane watara?
Ing pesawat, dirancang kanggo ndjogo misi, bisa mibur jarakadoh minangka UAV dening operator lemah basis, utawa ing cara tradisional karo pilot ing kontrol.
Menehi kreator, US basis Aurora pesawat Layanan, ngomong iku njupuk Centaur kang loro-wong kru mung patang jam kanggo ngalih bidang saka siji saka mode kloter menyang liyane.
Bill Sweetman, internasional nimbali editor saka Aviation Minggu, ngandika ing gaya kanggo ngowahi ana pesawat sing liyane, tinimbang nggawe saka ngeruk, ana mudhun rong utama alasan: krisis financial, lan pungkasan Perang kadhemen.
Loro-lorone tegese sing rampung anyar pesawat ora kang dirancang minangka asring lagi wis rampung ing sasi.
Waos: Test Panjenengan kawruh aviation
“Nanging perusahaan sing modernizing, nyesuekake pesawat wis padha wis tak kanggo ngidini menyang aja soko liyane, amarga industri kebutuhane saiki beda banget apa padha mangsa Perang kadhemen, lan wong bakal soko beda maneh ing sabanjure 10 taun utawa supaya, “Gusti marang CNN.
“Punika bukti banget hard kanggo njaluk FAA kanggo sarujuk karo prasaja, pesawat sing luwih murah dirancang saka wiwitan supaya unmanned,” ngendikane Graham Warwick, Aviation Minggu teknologi editor.
“Nanging kang luwih gampang njupuk pesawat sing ing FAA wis wis certificated kanggo manned pesawat, lan njupuk pilot sing metu saka iku,” ngandika.
“Yen perusahaan sing njupuk pesawat ana – kang ngerti mabur, karya, aman lan dipercaya – lan ngowahi sing menyang kendaraan unmanned, sing ngidini menyang berkembang dadi akeh luwih cepet,” ngendikane Sweetman.
Lan banjur wonten Project Zero, lan Urut tanggung liyane “trafo.” Iki super-futuristic looking elektrik-Powered pesawat wis kawangun saka graceful aerodynamic swoosh saka serat karbon enclosing a kokpit (kaya drones ndhuwur, sampun supaya adoh mung wis mibur unmanned) lan loro massive rotor glathi.
Sampeyan iki glathi rotor kang ing rahasia menyang pesawat kang groundbreaking alam. Madhep lemah, padha ngidini Project Zero kanggo njupuk mati vertikal, kaya helikopter. Nanging yen ing udhara, ing rotors bisa tilted, Nerjemahake isoh menyang fly forwards kaya bidang tradisional.
Waos: bisa BRIC bangsa aviation wangun?
Project Zero, kang sampun ing karya – nanging kuwat ing nggabung – sawetawis taun, iki di dudohake ing minggu iku Paris Air Tampilake.
James Wang, Agusta Westland dadi presiden riset lan teknologi, sing oversaw karya ing pesawat, jarene iku iki dirancang “dadi kaya radikal minangka bisa,” nggambarake kanthi semboyan saka terusan grup project konco iku: “‘urip kanggo ngimpi’ – yen bisa ngimpi, iku bisa dibangun. ”
Cukup carane dhuwur lan cara cepet ing pesawat punika saged saka kloter isih rahasia rapet-guarded, nanging Wang ngeyel “kerjane, kita wis mibur bab iki.”
Dina sing turboprop kembar-engine lagi aktif dadi mbengung, ndjogo karo peralatan lan remot kloter sistem sing ngganti passengers sangang lan pilot.
Unveiling ing pesawat anyar-dipikir ing minggu kepungkur iku Paris Airshow, Piaggio Aero dadi CEO Alberto Galassi ngandika ing HammerHead – kang perusahaan ngarepake supaya diijinake kanggo nggunakake dening 2014 – ana “lan kaweruh menyang apa sing majeng UAS [Unmanned pangeboman sistem] saka masa depan katon kaya. ”
Apa sing bidang? Apa sing mbengung? Sabanjure sampeyan katon munggah lan ndeleng tilase beluk nyebar ana ing langit, metokake ing atine yen pesawat sing lagi nggoleki bisa uga mung dadi loro.
Minangka industri aviation tightens sawijining sabuk, sawijining usaha kanggo nyimpen dhuwit lan tetep gegandhengan wis mimpin menyang munggah anyar saka “Trasformers” – kalebu potong-dusters lan bisnis Jet diwenehi lease anyar gesang minangka ndjogo pesawat.

EU-Asia