Dollar надолу срещу йената за спиранията

Доларовият индекс, който измерва стойността на зелените пари срещу кошница от валути, облекчени 0,1 на сто до 84,528, кант от тригодишен връх от 84.753 определен във вторник.
“Купуването на долара ще продължи. С нарастващите добивите съкровищни, няма стимул да продават на долара, особено спрямо еврото”, каза Масаши Murata, старши валутен стратег в Brown Brothers Harriman в Токио.
Стерлингът поскъпна 0.1% до $ 1.4886. Паундът е ударил три-годишно дъно на 1.4814 щатски долара във вторник, след като изненадващо слабите данни за производството в Обединеното кралство поддържат живи очакванията на по-агресивна парична политика от страна на Банката на Англия.
СИНГАПУР / Сидни, на 10 юли (Reuters) – Доларът поевтиня спрямо йената в сряда по позицията квадратура, с краткосрочен план се фокусира върху това дали протокола от заседанието на Федералния резерв юни и речта на Бен Бернанке ще даде нов боеприпаси за доларови бикове.
Доларът се измъкна 0.6% до 100.59 йени, дърпа далеч от шест-седмичен връх на 101.54 йени, определени в понеделник на платформата за търговия EBS.
“Не е имало спиране заема около 100,90”, заяви Гарет Бери на G10 FX стратег на UBS (Berlin: UBRA.BE – новини) в Сингапур, позовавайки се на продажби стоп-загуба на долара спрямо йената.
“Нищо наистина да прочетете в това. Това е действително спира задвижва така че няма макроданни зад него”, добави той.
* Доларът пада срещу йената на стоп-загуба продажна-анализатор
* Фокус върху минути Фед и Бернанке реч поради сряда
* Aussie Парес загуба след подхлъзване върху търговията с Китай данни
Чрез Масаюки Китано и Ian Чуа
Австралийският долар нараства с 0.1 на сто до $ 0.9182. The Aussie е ударил в рамките на деня ниско от 0,9125 щатски долара, след като данните на китайската търговия.
Късно в сряда, инвеститорите ще упражняват контрол върху протокола от юни политика на Фед парична заседание и речта на Бернанке, гледане на пресни съвети за това кога Фед ще започне намаляване на неговите активи, покупки, и дали ще има някакви катализатори за по-нататъшно долара за закупуване.
“Това, което да свали наистина е чувството за колко разпространена е гледката е на FOMC, че изтънява трябва да започне рано, отколкото късно. Мисля, че това съобщение ще се намира доста ясно”, каза Бери на UBS, по отношение на Фед минути.
Еврото леко поскъпна с 0.1 на сто до $ 1.2787. Той е ударил три-месечно дъно на $ 1.2755 във вторник, след като Европейската централна банка политик Йорг Асмусен каза насоки на централната банка относно лихвените проценти пребиваващи на рекордно ниско удължен след 12 месеца.
ЕЦБ по-късно излезе с изявление, каза Асмусен не е имал намерение да даде някакви насоки за точния период от време, за който се очаква да се запази проценти на рекордно ниски нива.
“Въпреки, че ЕЦБ впоследствие изяснени и отказва от това твърдение, еврозоната политиците ясно да остане в миролюбивия режим и държат да запазят процент очакванията изместена към посока надолу” анализатори от BNP Paribas (Milan: BNP.MI – новини) пише в клиент обърнете внимание.
Standard & Poor понижи категорията на Италия до BBB от BBB-плюс във вторник даде на инвеститорите още една причина да се продават на общата валута.
Еврото и стерлингът взе глътка въздух, след като паднаха от предишния ден, нащърбени от нарастващите очаквания, че централните банки в еврозоната и Великобритания ще трябва да поддържа политика насипно състояние за дълго време.
Австралийският долар успя да се върне, след като падна по-рано в сряда, като слаби китайски данни за търговията, засили очакванията за забавяне на Китай, която е основен пазар за износ за Австралия.

EU-Asia