Dolar prema dolje vs jena na stanicama

Dolar je indeks, koji mjeri vrijednost Dolar je prema košarici valuta, smanjila za 0,1 posto, na 84,528, ivica od tri godina od 84,753 postavljen u utorak.
“Dolar će i dalje kupuju. S rastućim prinosima trezorskih, nema poticaja prodati dolar, pogotovo u odnosu na euro”, kazao je Masashi Murata, viši valutni strateg u Brown Brothers Harriman u Tokiju.
Sterling porasla 0,1 posto, na 1,4886 dolara. Funta je udario trogodišnju najnižu razinu od 1,4814 dolara nakon što je u utorak iznenađujuće slabi UK proizvodni podaci živ očekivanja agresivnijega ublažavanja monetarne politike od strane Bank of England.
SINGAPUR / SYDNEY, 10. srpnja (Reuters) – Dolar je pao u odnosu na jen u srijedu na poziciji kvadrature, s kratkoročnom razdoblju usredotočiti na bilo zapisnik Federalnih Rezervi lipnja sastanku i govor predsjednika Bena Bernankea će dati obnovljeni streljivo bikovi dolar.
Dolar je skliznuo 0,6 posto, na 100,59 ¥, povlačenjem daleko od šest tjedna razinu od 101,54 ¥ postavljene u ponedjeljak na trgovanje platforma EBS.
“Tu je bilo zaustaviti rad na oko 100,90,” kazao je Gareth Berry strateg G10 FX za UBS (Berlin: UBRA.BE – Novosti) u Singapuru, koji se odnosi na stop-loss prodajom na dolar u odnosu na jen.
“Ništa se doista čitati u ovo. To je zapravo prestaje voziti tako da nema makro podaci koji stoje iza njega”, dodao je.
* Dolar pada vs jena na stop-loss prodajna-analitičar
* Fokus na Fed minuta i Bernanke govor zbog srijeda
* Aussie pares gubitak nakon klizanja na Kinu trgovina podataka
Do Masayuki Kitano i Ian Chua
Australski dolar porastao 0,1 posto, na 0,9182 dolara. Australac je pogodio unutardnevne nisku od 0,9125 dolar nakon kineske trgovinske podatke.
Kasnije u srijedu, investitori će pozorno Zapisnika Feda lipnja monetarne politike sastanku i govor Bernankea, gledajući za svježe savjete o tome kada će Fed početi smanjenjem imovine kupi, a hoće li biti bilo katalizator za daljnji dolar kupnje.
“Stvar za gledati stvarno je osjećaj kako je raširena pogled na FOMC koji sužava trebao početi prije nego kasnije. Mislim da je poruka će naići na prilično jasno”, rekao je Berry u UBS, u vezi je Fed minuta.
Euro je inched do 0,1 posto, na 1,2787 dolara. To je pogodila tromjesečnu najnižu razinu od 1,2755 dolara u utorak, nakon što je Europska središnja banka policymaker Joerg Asmussenom rekao središnje banke smjernice o kamatnim stopama ostati na rekordno niskim produzen nakon 12 mjeseci.
ECB kasnije priopćilo Asmussenom nije namjeravao davati smjernice o točnom duljinu vremena za koje se očekuje da će zadržati stope na rekordno niske razine.
“Iako je ECB potom pojasnio i nazadovao na ovu izjavu, u eurozoni političari očito ostati u dovish način i željela bi stopa očekivanja pada prema downside,” analitičari BNP Paribas (Milan: BNP.MI – vijesti) napisao je u klijentu umu.
Agencija Standard & Poor unazaditi Italije s BBB na BBB-plus u utorak je dao investitorima daljnji razlog za prodaju zajedničku valutu.
Euro i funta uzeo predah nakon što je pala prethodnog dana, ulubljeni prema rastućim očekivanjima da će središnje banke u eurozoni i Britaniji će morati držati pravila slobodi za dugo vremena.
Australski dolar obilo o glavu nakon pada ranije u srijedu su slabi kineski trgovinski podaci ojačana očekivanja usporavanja u Kini, glavna izvozna tržišta za Australiju.

EU-Asia