Dolar jos yeni vs pe opriri

Indicele dolarului, care masoara valoarea dolarului față de un coș de valute, a facilitat 0,1 la sută la 84.528, tăiate, departe de o mare de trei ani de 84.753 stabilit marți.
“Cumpărare dolarul va continua. Cu cresterea randamentelor de trezorerie, nu există nici un stimulent de a vinde dolarul, în special în raport cu euro”, a declarat Masashi Murata, strateg valutar senior de la Brown Brothers Harriman în Tokyo.
Sterling a crescut cu 0,1 la sută, până la 1.4886 dolari. Lira a lovit un nivel scăzut de trei ani de 1.4814 dolari pe marți după date surprinzător de slabe de producție din Marea Britanie păstrat vii așteptările de relaxarea monetară mai agresiv de către Banca Angliei.
SINGAPORE / Sydney, 10 iulie (Reuters) – dolarul a scăzut față de yenul, miercuri, pe poziția Cuadratura, cu focus pe termen scurt dacă procesul-verbal al reuniunii din iunie Rezervei Federale și un discurs de către președintele Ben Bernanke va oferi muniție proaspătă a tauri de dolari.
Dolarul a scazut cu 0,6 la sută la 100.59 yeni, trăgând departe de o mare de șase săptămâni de 101.54 yeni stabilit, luni, pe platforma de tranzactionare EBS.
“Nu a fost o oprire a alerga de la aproximativ 100.90,” a declarat Gareth Berry a G10 FX strateg pentru UBS (Berlin: UBRA.BE – știri) în Singapore, referindu-se la vânzarea de stop-loss a dolarului față de yen.
“Nimic nu pentru a citi în această. Este oprește de fapt condus astfel încât nu există date macro în spatele ei”, a adaugat el.
* Dolarul scade yeni vs pe stop-loss de vânzare-analist
* Focus pe minut Fed si discursul lui Bernanke din cauza Miercuri
* Aussie pierdere pares după alunecarea pe China de date comerciale
De Masayuki Kitano și Ian Chua
Dolarul australian a crescut cu 0,1 la sută, până la 0.9182 dolari. Aussie a lovit un intraday scăzut de 0.9125 dolari, după datele de Comerț din China.
Mai târziu, miercuri, investitorii vor examina procesul-verbal din iunie sedinta de politica Fed monetare și un discurs prin Bernanke, vizionarea de indicii noi cu privire la Fed va începe reducerea achizițiilor de active, și dacă nu va fi nici catalizatori pentru mai mult de cumpărare de dolari.
“Lucru pentru a viziona într-adevăr este un sentiment de cât de răspândită de vedere este pe FOMC care îngustează ar trebui să înceapă mai devreme, mai degrabă decât mai târziu. Cred că mesajul va veni peste destul de clar”, a declarat Berry de la UBS, în ceea ce privește procesul-verbal Fed.
Moneda euro s-au majorat cu 0,1 la sută la 1.2787 dolari. Acesta a lovit un nivel scăzut de trei luni de 1.2755 dolari pe marți, după ce Banca Centrală Europeană politician Joerg Asmussen a spus orientare a băncii centrale asupra ratelor dobânzilor rămâne la un nivel record extins dincolo de 12 luni.
Mai târziu, BCE a emis o declarație spunând Asmussen nu a intenționat să dea indicații privind lungimea exactă de timp pentru care se așteaptă să mențină ratele la minime record.
“Deși BCE a clarificat și a revenit asupra deciziei în această declarație ulterior, factorii de decizie din zona euro să rămână în mod clar într-un mod relaxata si dornici de a menține așteptările rata denaturate la o serie de riscuri,” analistii de la BNP Paribas (Milan: BNP.MI – News), a scris într-un client nota.
Standard & Poor downgrade din Italia la BBB la BBB-, plus marți a dat investitorilor un motiv în plus pentru a vinde moneda comună.
Moneda euro și lira sterlină a luat o pauză după ce a scazut cu o zi înainte, afectat de așteptările tot mai mari pe care băncile centrale din zona euro și Marea Britanie vor trebui să mențină politica pierde pentru o lungă perioadă de timp.

  1. Dolarul australian a revenit după ce a căzut mai devreme miercuri ca date comerciale chineze slabe așteptările de o încetinire în China, o piață majoră de export pentru Australia armat.

EU-Asia