Tag Archives: Samsung Galaxy për të bërë S4 mini

Samsung Galaxy për të bërë S4 mini

Mini do të ketë një ekran 4.3-inch ekran, të krahasueshme me 4-inch ekran iPhone 5, dhe peshon 3,77 ounces – një kumbull të lehta se iPhone 3,95. S4 Galaxy ka një ekran 5-inch, ndërsa Shënim Samsung Galaxy II “phablet” dajak ka një ekran 5.5-inch. S4 Galaxy mini, një slimmed-down version i smartphone Samsung anije, është në rrugën e saj, kompania …Read more »

EU-Asia