Tag Archives: Nuk ka ikje nga Robot bosi

Nuk ka ikje nga Robot bosi

Kjo do të thotë që drejtuesit mund të monitoruar dhe menaxhuar ekipe nga çdo vend, kaloni praninë e tyre në mesin e mijëra e zyrave të degëve kilometra larg, dhe do të vizitojë dhe të bashkëveprojnë me kolegët e tyre në hapësirën e punës së tyre – të gjitha ndërsa të lundrimit avatars robotik. “Telepresence apo bashkëpunimi vizual është një …Read more »

EU-Asia