Tag Archives: Donya priciest kutha kanggo expats punika …?

Donya priciest kutha kanggo expats punika …?

“Prices ing Oslo kathah bakal luwih larang dibandhingaké liyane bagéan donya (amarga) saka ing biaya produksi lan pegawe,” pangandikane Lee Quane, Daerah Director, Asia kanggo ECA International. “Layanan kalebu garing reresik, spatu Diposaken, rambute klamben – item kang liyane pegawe intensif -. Jajanan dipangan metu ing restoran sarta We uga ndeleng impact ing pajak Contone alkohol lan rokok, punika relatif …Read more »

EU-Asia