Tag Archives: Не Епл имате иновациски проблем?

Untitled

Иронично, Епл основач Стив Џобс предупреди на глупоста на бараат профит во текот на удел на пазарот. “Тие направија необични профит за околу четири години”, рече Џобс во неговата позната “Си ја заборавивте Интервју” од 1995, разговарајќи за Macintosh стратегијата на Apple во тоа време. “Она што оваа цена им беше нивната иднина. Она што треба да се прави е …Read more »

EU-Asia