Tag Archives: Електронски музички пазар оди глобалната

Електронски музички пазар оди глобалната

Tomorrowland веќе има 4.000.000 социјалните медиуми следбеници и повеќе од 80 милиони гледачи по-филм на концертот на интернет. Според извештајот од страна на индустријата консултант Кевин Вотсон, кој го продуцираше Бизнис ИСП извештај, повеќе од половина од електронска денс индустријата вредност, околу $ 2500000000, доаѓа од живи клубови и фестивали. Говорејќи во Ибица, тој рече: “Имаме снимена музика, мислиме дека …Read more »

EU-Asia