Diploma de facultate văzut ca investiție mai bună decât oricând

“Probabil că în aceste vremuri nu exista nici o investiție mai bună se poate face decât în ​​educație. Rata de rentabilitate este de ordinul a 10 până la 15 la suta. Și atunci cred că despre ceea ce alte investitii pe care le puteți face în aceste zile în cazul în care veți obține o rată similară de se întoarcă “, spune el.
Dar statisticile sunt doar jumătate din poveste. Vere subliniază că pentru oricine în vedere un nou grad, relevanța pentru obiectivele de carieră este o cerință evidentă.
“Este mai mult decât doar obtinerea o acreditare”, spune el. “Motivul pentru care gradul este valoros este că ați învățat un fel de calificare tranzacționabile. Deci, cred că accentul principal ar trebui să fie pe” OK, ceea ce vreau cariera mea de a fi, și în ce măsură se întâmplă să mă ajute să atingă acest obiectiv? ” mai degrabă doar un grad de dragul ei. ”
În SUA, de exemplu, randamentul o facultate pentru un om este de 12,3 la sută (calculele uitat la bărbați și femei separat). Aceasta se compară cu circa 6 revenirea la sută în piața de valori.
Pentru a măsura această întoarcere, o sumă a tuturor costurilor financiare – cum ar fi de școlarizare, lipsa de venituri în timp ce studia și o cotă de impozitare mai mare, care merge împreună cu o creștere a veniturilor – au fost comparate cu o sumă de beneficii, care sunt creșterea veniturilor și o mai mare siguranță împotriva șomajului.
Având un grad este cel mai mare recompensat in SUA, chiar și după luarea în considerare a costurilor ridicate. Raportul constată că beneficiile nete pe durata de viata a merge la colegiu în sumele din SUA pentru 365.000 de dolari pentru barbati.
În timp ce un grad este încă o investiție bună în alte țări, unde sunt beneficiile la fel de bine ca și în SUA
Rate mai mari de impozitare mai mici revine în unele țări, Schleicher spune. În Danemarca, unde ratele de impozitare sunt unele dintre cele mai ridicate din lume, o diplomă de facultate va ajuta doar un om obține o suplimentare de 73.000 dolari pe o durata de viata.
“Puteți vedea că în nordul Europei, mai e ceva de compresie salariu. Este guvernul ia, practic, bani de la cei care sunt de fapt foarte bine pregătit și câștiga o mulțime”, a spus Schleicher.
În locuri cum ar fi Coreea de Sud și Japonia, lucrătorii de sex masculin poate aștepta pentru a face despre un plus de 150.000 dolari de la a merge la colegiu. Aceste țări în urma Statelor Unite pur și simplu pentru că angajatorii nu sunt în obiceiul de a dishing salarii grase, potrivit Schleicher.
Cu toate acestea, rata de rentabilitate este mai mare decât cele mai multe investiții financiare, iar beneficiul pare a fi în creștere ca urmare a crizei financiare, potrivit raportului.
“Exista o primă de creștere pe competențe mai bune. Iar cei care plătesc prețul pentru aceasta sunt nivel scăzut de calificare, pentru că locul de muncă este obtinerea externalizate, obtinerea digitalizate, obținerea automată. Iar criza a amplificat că,”, a spus Schleicher.
Citește mai mult: Cele mai bune locuri de muncă de a avea în 2013
O altă explicație pentru ce o diplomă de facultate este mai valoros în timpul unei crize financiare este modul în care companiile Rafinați solicitanții de locuri de muncă, spune James Vere, un economist de la Universitatea din Hong Kong, care a cercetat mobilitate câștigurile.
În timpul unei crize, există o mulțime mai mulți solicitanți pentru posturile vacante, iar atunci când o companie se confruntă cu o situație de mulți candidați cu doar una sau două posturi, pe care o folosesc reguli de screening pentru a filtra candidatii, Vere spune.
“Și unul dintre primele reguli foarte de screening este” Ai gradul? ” Și astfel, dacă economia este în criză și nu ai gradul, nici nu vei face la interviu o multime de ori. ”
Criza financiară globală a făcut grade mai importante decât oricând în creșterea venitului personal colegiu, un nou studiu realizat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică a găsit.
Diferența între veniturile mici și foarte educat-a extins 2008-2011, potrivit raportului, care se uita in primul rand la țările membre OCDE.
Pentru cei care se îndoiască deloc pe urmărirea un grad de colegiu, de date este clar, spune Andreas Schleicher, Direcția educație al OCDE.

EU-Asia