Deripaska ontslaat de markten rout

Deripaska, spreken tot CNN in het St Petersburg International Economic Forum, zei dat de reactie op de Russische markten – die een daling van 4% van de aandelenkoersen inbegrepen – was “disproportioneel” om de economische situatie van het land.
Deripaska speelde ook beneden de betekenis van de Russische belofte om hard op belastingontduiking, als onderdeel van een overeenkomst met andere G8-leiders.
Rusland: We kunnen overleven als Fed wind naar beneden stimulus
Deripaska, die Forbes schat op een waarde van $ 8,5 miljard euro, vertelde CNN de plannen van de Russische president “zou niets veranderen voor ons.”
De reacties waren “soort van waarschuwing … blijven betalen belastingen,” zei hij.
CNN Twitter chat: Afrika op de stijging als BRIC val?
5 juli 1946: Louis Reard introduceerde de “bikini” bij een populaire Parijs zwembad. (Een soortgelijke badpak, genaamd de “Atome,” werd geïntroduceerd rond dezelfde tijd, door mode-ontwerper Jacques Heim.)
30 vierkante inch: De hoeveelheid stof in een van de eerste bikini. In een van Reard’s advertentiecampagnes, beweerde hij een bikini was niet echt een bikini, tenzij het door een trouwring kan worden getrokken. Iemand een kleed? Anyone?
1958: Het jaar textielbedrijf Lycra zegt wetenschappers creëerde de gelijknamige stof die overal zouden profiteren uitgezakt zwempakken.
1964: Het eerste jaar Sports Illustrated publiceerde een badpak editie.
$ 12,95: De moderne prijs van een ladies ‘vintage-stijl rubber badmuts met bloemen op het van de Vermont Country Store.
De Fed hints zou terug bellen zijn goedkoop geld programma komen als Rusland verwacht dat een versoepeling van het economisch beleid onder haar nieuwe bank kop, Elvira Nabiullina.
Op 8,25%, rente van het land is hoog voor ontwikkelende economieën en, volgens Deripaska, zullen de nieuwe leiders helpen bij de herstructurering van de financiële sector van het land. Zijn opvattingen komen overeen met die van VTB president Andrey Kostin, die eerder vertelde CNN rente te hoog waren. Kostin zei dat hij verwacht dat een verandering in de focus van het monetaire beleid, om meer te worden “relaxed.”
Deripaska zei dat het land geproduceerde genoeg grondstoffen, maar nu nodig om geld te investeren in de verwerking. “Rusland heeft veel kansen in Rusland om te groeien,” zei hij.
Russische miljardair Oleg Deripaska heeft de markten rout dat de Federal Reserve de suggestie gevolgd zou terug winden haar stimulans programma later dit jaar afgedaan als “zeer emotioneel.”

EU-Asia