Deripaska elutasítja a piacokat útvonal

Deripaska, beszélt a CNN, a szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum, mondta a reakció az orosz piacokon – köztük a 4%-os tőzsdei árfolyamok – volt, hogy “aránytalan”, hogy az ország gazdasági helyzete.
Deripaska is tagadta ennek a jelentőségét Oroszország ígéretét, hogy állítsa meg a adóelkerülés részeként megállapodás többi G8 vezetők.
Oroszország: tudunk fennmaradni, ha Fed szelek le inger
Deripaska, aki a Forbes becslése, hogy érdemes $ 8500000000, azt mondta a CNN az orosz elnök tervei “nem változtat semmit a számunkra.”
A megjegyzéseket “egyfajta figyelmeztetés … ne adók,” mondta.
CNN Twitter csevegés: Afrika a nő, mint BRIC ősszel?
Július 5., 1946: Louis Reard bevezette a “bikini” egy népszerű párizsi medence. (Hasonló fürdőruha, az úgynevezett “Atome” vezették be nagyjából egy időben, a divattervező Jacques Heim.)
30 négyzet hüvelyk: Az az anyag az egyik első bikini. Az egyik Reard a hirdetési kampányok, azt állította, a bikini nem volt igazi bikini, ha meg lehetne húzni egy jegygyűrű. Van valakinél egy köntöst? Valaki?
1958: Az év textilipari cég Lycra mondja tudós hozta létre a névadó anyag, ami előnyös lenne zsíros fürdőruhák mindenhol.
1964: Az első évben Sports Illustrated közzétett egy fürdőruha kiadás.
12,95 $: A modern ára női klasszikus stílusú gumi úszás sapka virággal azt a Vermont Country Store.
A Fed tippeket akkor hívja vissza az olcsó pénz programja jön Oroszország számít a lazítás a gazdaságpolitika mellett az új bank vezetője, Elvira Nabiullina.
A 8,25%, az ország kamat magas a fejlődő gazdaságok és szerint Deripaska, az új vezetés segít átszervezése az ország pénzügyi szektor. Nézeteit visszhangozzák azok VTB elnök Andrey Kostin, aki korábban azt mondta a CNN kamatok túl magasak. Kostin azt mondta, várhatóan a változás középpontjában a monetáris politika, hogy egyre “nyugodt”.
Deripaska mondta az ország termelt elég nyersanyag, de most kellett befektetni pénzt feldolgozás. “Oroszország egy csomó lehetőséget Oroszországon belüli növekedését,” mondta.
Orosz milliárdos Oleg Deripaska elutasította a piacokat útvonal követő Federal Reserve javaslata lenne szél vissza az ösztönző programot az idén “nagyon érzelmes.”

EU-Asia