Deripaska descarta la derrota mercats

Deripaska, en declaracions a CNN al Petersburg Fòrum Econòmic Internacional de Sant, va dir que la reacció dels mercats russos – que va incloure una caiguda del 4% en els preus de les accions – va ser “desproporcionada” a la situació econòmica del país.
Deripaska també va minimitzar la importància del compromís de Rússia per acabar amb l’evasió d’impostos com a part d’un acord amb altres líders del G-8.
Rússia: Podem sobreviure si la Fed vents baix d’estímul
Deripaska, que Forbes estima en un valor de $ 8.500 milions, va dir a CNN que els plans del president rus “no canviaria res per nosaltres.”
Els comentaris van ser “una mena d’advertència … seguir pagant impostos”, va dir.
CNN Twitter xat: Àfrica a la pujada com BRICs caiguda?
5 juliol 1946: Louis Reard va presentar el “biquini” en un popular piscina de París. (Un vestit de bany similar, anomenat el “Atome”, va ser presentat a la mateixa època, pel famós dissenyador Jacques Heim.)
30 polzades quadrades: La quantitat de teixit en un dels primers biquinis. En una de les campanyes publicitàries de Reard, va afirmar un bikini no era un bikini real llevat que es podia arrencar a través d’un anell de noces. Algú té una bata? Algú?
1958: L’empresa tèxtil Lycra anys diu que els científics van crear el teixit del mateix nom que es beneficiaria banyadors caiguts per tot arreu.
1964: Els primers anys Sports Illustrated va publicar una edició de vestits de bany.
$ 12,95: El preu moderna de casquet de bany de goma d’estil vintage de les senyores amb les flors en ell des del Country Store Vermont.
Consells de la Fed seria marcar de nou el seu programa de diner barat venir com Rússia espera una flexibilització de la política econòmica en la nova cap del banc, Elvira Nabiullina.
Al 8,25%, la taxa d’interès del país és alt per a les economies en desenvolupament i, segons Deripaska, el nou lideratge ajudarà a reestructurar el sector financer del país. Els seus punts de vista es fan ressò de les del president de VTB Andrey Kostin, que abans van dir les taxes d’interès CNN eren massa alts. Kostin va dir que esperava un canvi en l’enfocament de la política monetària, per ser més “relaxat”.
Deripaska va dir que el país produeix matèries primeres suficients, però ara havia de invertir diners en el procés. “Rússia té una gran quantitat d’oportunitats a Rússia per créixer”, va dir.
Multimilionari rus Oleg Deripaska ha desestimat la derrota mercats que va seguir el suggeriment de la Reserva Federal que acabaria de nou el seu programa d’estímul a finals d’aquest any com “molt emocional”.

EU-Asia