Den pragt af gravene . For de døde og naboerne ?

Selvfølgelig vil nogle sige, at takket være dette arbejder vi gartnere og dem, der producerer lys . Du behøver kun at spørge, om det er pointen ? Er det sådan det skal være?

Før 1. november på kirkegårde er en massiv mobilisering. En masse mennesker skrubbe gravsten , renser rundt. Nogle af disse besøg kirkegård først på dette tidspunkt. Er det ikke hykleri ?

– Denne opførsel på showet , men i livet for en masse ting, vi gør på showet. Hvis du køber en bil , er det ofte ikke kun om det faktum, at det er let flyttes for at være meget god teknisk , men også for at få et bedre udseende end en bil naboer. Så selvom det er hyklerisk , jeg tror der er noget galt med det er, at særlige tid, hvor folk selv er bundet af denne , til at tage sig af gravene , kan de blive forsømt.

Dette er intet andet end en mekanisme , der gør rydde op til jul eller påske. De rense dem, der siger , at Kristus aldrig genopstod fra de døde , eller de mennesker, der siger, at Kristus blev født på andre tider af året.

Hvad synes du om virtuelle erindring om den afdøde ? Det er et virtuelt kirkegård , hvor man kan tænde et virtuelt lys , skriver hukommelse. Dette er den næste fase af vores liv på nettet?

– Den rolle, internettet afgjort vokser, men psyken af ​​mange mennesker sikkert ikke egnet til virtualisering at ske helligdage.

Men jeg tror , der vil være desto mere og mere interesse , hvilket ikke betyder , at der i få eller flere år næsten alle vil opføre sig sådan , og bekymring for de reelle grave afgjort skrumpe.

Day of the Dead er at minde os om, at vores liv på jorden er kun midlertidig.

– På daglig basis er vi fokuseret på timelige og efterlivet er forskellig fra dette liv , der er evig. Vores holdning til de døde , kirkegårde er et resultat af engagement timelige og helt sikkert , men en svag tro på eksistensen efter døden. Det faktum, at denne tro er svag , kan du se ved, at uanset tro , folk jage efter penge.

Vi er vant til de fremskridt, der er, at folk lever længere end folk levede før . Den gennemsnitlige alder for os at vokse, og hvis vi ser på det på denne måde , går det imod troen. Fordi forsinkelsen i mødet med Gud. Også her vil jeg se nogle hipokryzyjne crack .

Måske folk er bange for , hvad der vil være på den anden side?

– Helt sikkert. Selv ateister formentlig er bange , fordi intet kan skræmme den. Vi ser, at hele verden , mennesker har forskellige holdninger til dette. Hvad er en skam, at man ikke kan bevise , hvordan det virkelig er.

Den pragt af gravene 1. november er et udtryk for erindring af deres kære eller til at imponere en levende? – Også på kirkegården fungerer efter princippet ” et løfte om at sætte dig selv ” – sagde i et interview med ” Gazeta ” sociolog Dr. Tadeusz Detyna .
Anna Pawlak : All Saints ‘ Day er en fejring af at blive mindre religiøse, og flere og flere kommercielle ?

Dr. Tadeusz Detyna , sociolog , lektor ved universitetet i Opole – Day of the Dead er gået ud over de strengt religiøse form, kan det siges, at der forener polakker , fordi grave kære organiserer ikke blot troende , men også ateister .

Men der er også dem, der ønsker at tjene penge, som går med os. Så meget rigere lande, såsom Sverige er gravstene beskedne. Men se på vores kirkegårde, kan man sige, at vi ikke er en dårlig samfund. Det er et paradoks. Derfor, i Polen det siges, at de døde styrer de levende. Meget ofte tilfældet, at en persons liv ikke er hadet , og efter hans død , forgodtbefindende , vi investerer i gennemprøvet gravsten.

Måske på denne måde forsøger vi at kompensere for de døde som følge af skade os ?

– Vi er ikke nødvendigvis refleksiv . Jo mere ideen er, at hvis gravene er tæt på den storslåede , vi ikke simpelthen være værre. Vi opererer i henhold til ” løfte og sætte dig selv .” Hvis du ser en gravsten ven, som ikke har døde for nylig, men for nogle år siden , og All Saints står der treogtyve blomsterkrukker , kan det være undrende, om at købe endnu fireogtyvende . Nogle gange er det overskrider grænserne for absurditet , det er en claptrap .

EU-Asia