Csempészek vezetés Thai dog kereskedelem

Fejlesztési kap egy állatvédelmi törvénytervezet a thai parlament.
A valóság azonban az, hogy a csempészek gyakran kapnak enyhe ítéletek a néhány hónap a börtönben. Animal aktivisták is mondják, több ezer lefoglalt kutyák – megmentette a csempészek -, hogy a végén a karanténközpontok néha megtalálni az utat vissza az utcára, és a kutya hús kör újra
Csomagolt feszes a drót kosarak – néha 20 vagy több egy ketrecbe – állatvédő aktivisták szerint több mint 200.000 élő kutyák minden évben csempészett Thaiföld északkeleti részén át a Mekong folyón szánt éttermek Vietnamban.
“Ez nem arról szól, hogy ez jó vagy rossz, hogy enni kutya húst,” Dalley mondja. “Arról szól, hogy egy illegális értéke több millió dollár évente szervezett bűnözők. A mód, ahogyan ezek a kutyák szállítása és, ha túléli, megölték, az szörnyű.
“Néhány felvétel kapunk olyan szörnyű ez túl erős, még a média, hogy fusson. Olyan embertelen … ez szó szerint a pokol a földön.”
Dehidratált, hangsúlyozta, némelyikük még haldokló fulladás az út, a kutyák gyakran halmozott 1000 a kamion egy út, amely napig tart.
“Természetesen, ha van kutya halmozott egymásra kezdenek harapdálta egymást, mert annyira kényelmetlen, bármilyen mozgás, akkor a kutya mellett az, aki éppen zúzott fog harap vissza,” mondta Tuan Bendixsen, igazgatója Animals Asia Foundation Vietnam, a Hanoi-állatjóléti csoport.
Amikor megérkeznek a vietnami, a szenvedés még nincs vége. A közös hit, hogy a stressz és a félelem kiadások hormonok, amelyek javítják az íze a húst, így a kutyák kerülnek a stressz ketrecekbe, hogy korlátozzák a mozgást.
Végül, a kutyák vagy a halálra verés, vagy a torkukat vágott előtt más kutyák, akik várják a sorsra. Egyes esetekben, hogy már ismert, hogy élve megnyúzott.
Míg a kereskedelem illegális Thaiföldön, és a hatóságok egy sor razziák járó ezer kutya, kutya kereskedők azt állítják, a törvények egyértelműek, és még azt is szerelt számláló tiltakozik az ellen, egy sor bánjanak.
A kutyák nagyon intelligens állatok, így ha megöl egy kutya és egy egész ketrec a kutyák mellett az, aki a halált, a kutyák, amelyek meg fogják ölni következő tudja, mi folyik itt, “Bendixsen mondta.
Szerint az állatok jogi csoportok, kutya csempészek felhajt mindent családi kedvencek, hogy Thaiföld mindenütt strays – ismertebb nevén soi kutya -, hogy eladja az állatok Vietnamban, sőt olyan messzire, mint Kína, ahol a származási kutya letölteni a magasabb árat.
John Dalley A Phuket alapú Soi Dog Foundation becslések 98%-a kutyák háziasított és néhány még mindig rajta gallér és képeztek, és reagál a parancsokra.
Olvasás: Hogyan kiskutya csempészek takarmány Hong Kong szerelme nagy kutya
“Láthatjuk minden fajtatiszta ezekben rögzített Thai szállítmányok – golden retriever, hosszú hajú terrierek, akkor nevezd meg,” mondja Dalley. “Néhány vásárolt. Mások kikapta utcák, templomok, és még az emberek a kertek.”
A múltban a tételek a kóbor kutyák forgalmazott műanyag vödör, de ezekben a napokban a kereslet szárnyaló – különösen a téli hónapokban, amikor kutya húst tekintik a “felmelegedés” étel – egy kutya Thaiföldön letölteni akár 10 $. Ez a szám ugrik körülbelül 60 $, ha azok szolgálnak fel az éttermekben Vietnamban.
Dalley mondja kedvtelésből tartott kutyák, különösen a célzott mert barátságosabb és könnyebb elkapni.
Állatvédők becslése szerint több mint egy millió kutya megeszik minden évben Vietnamban, mert a kutya csempészek a Mekong, üzlet virágzik.
Csempészek általában büntetőeljárás alatt törvényeket, amelyek tiltják az illegális kereskedelem és a szállítás az állatok, és az nincs közvetlen állatkínzás törvények Thaiföldön, ügyészek próbálja tölteni csempészek kegyetlenül alatt Btk törvényeket.
A Soi Dog Foundation, valamint a thai Társaság megelőzésére az állatokkal szembeni kegyetlenség küzdenek azért, hogy változtatni, és jelenleg dolgozik a Department of állattenyésztés

EU-Asia