Chrysler minder halv million biler

Ifølge rapporten, sagde Chrysler har intet kendskab til ulykker eller skader i forbindelse med udstedelse.
Omkring 442.000 biler solgt i USA er berørt af tilbagekaldelsen, samt 25.000 i Canada, 10.000 i Mexico og 12.000 andre steder, Chrysler tog forebyggende skridt denne uge minder næsten en halv million biler på grund af problemer med den aktive head- tilbageholdenhed funktion findes i flere mærker og modeller.
Chrysler annonceret det vil huske omkring 490.000 køretøjer på grund af en potentiel aktiv head-tilbageholdenhed problem, ifølge flere rapporter.
Problemet er “potentielt defekt mikrocontroller (det) ind i forsyningskæden, efter 2011 jordskælvet og tsunamien i Japan forårsagede en verdensomspændende microcontroller knaphed,” Chrysler Group sagde i en pressemeddelelse udsendt onsdag.
AutoBlog.com rapporterer problemet er microcontroller “kan beholde køretøjernes anti-piskesmæld aktiv sikkerhedsfunktion i at fungere korrekt.”
Chrysler Group sagde, at det ikke kender nogen personskader eller ulykker bundet til spørgsmålet.
Nogle 442.000 biler solgt i USA er berørt af tilbagekaldelsen, samt 25.000 i Canada, 10.000 i Mexico og 12.000 andre steder.
Chrysler, Michigan-hovedkvarter bil selskab, har mindes næsten 490.000 biler og erhvervskøretøjer på verdensplan på grund af funktionssvigt af aktive nakkestøtter. Disse begrænsninger er designet til at forhindre nakkeskader ved automatisk bevæger sig fremad i påkørsler bagfra.
Mærker og modeller er berørt af tilbagekaldelsen, er:
– 2011-2013 Chrysler Sebrings, Chrysler 200S og Dodge Avenger mellemstore biler.
– 2011-2012 Dodge Nitro SUV’er.
– 2011-2013 Jeep Liberty SUV’er.
Chrysler-koncernens tilbagekaldelse kommer uger efter at selskabet modstod den føderale regerings forsøg på at gøre det tilbagekalde køretøjer over en potentiel brandfare.
Chrysler udtalte tidligere på måneden, at det ikke ville være i overensstemmelse med kravet om at tilbagekalde køretøjer, som, regeringen sagde, havde en høj risiko for at fange ilden, når ramt bagfra.
Men det omvendt kursus den 18. juni timer før en regering deadline. Selv da selskabet stadig hævdede 2,7 millioner tilbagekaldte køretøjer – 1993-2004 Jeep Grand Cherokee og 2002-2007 Jeep Libertys – er sikre.
Problemet er relateret til en “potentielt defekt mikrocontroller (det) trådte i forsyningskæden efter 2011 jordskælvet og tsunamien i Japan forårsagede en verdensomspændende microcontroller knaphed,” Chrysler Group sagde i en pressemeddelelse udsendt onsdag.
På grund af sådanne defekte microcontrollere i nogle køretøjer, de aktive nakkestøtter – som formodes at automatisk at bevæge sig fremad i løbet af nogle bag-effekt går ned, og derved medvirke til at forebygge nakkeskader – ikke fungerer korrekt.

EU-Asia