China tengah bank pangareping says kanggo nambah Financing cilik kanggo perusahaan

Tetep promosi kapentingan pembaharuan tarif uga bisa nambah kasaguhan cilik Enterprises kanggo ngakses ibukutha, kang wrote.
Bank tengah kang uga ningkataké pembangunan saka cilik financial perusahaan bisa kanggo kurban liyane support nimble kanggo perusahaan cilik, lan ngagengaken usaha pribadi lan sukan ibukutha perusahaan kanggo ing pangembangan bisnis cilik.
Zhou kang Komentar tindakake sing seri sing ngukur kanggo ndhukung bisnis, utaminipun perusahaan cilik kang makaryakaken puluhan yuta.
Minggu iki piyambak, pemerintah wis scrapped Nilai-Added pajak kanggo cilik bisnis, dijupuk langkah kanggo Cut tape abang kanggo Pengimpor lan Exportir, Simplified aturan kanggo layanan perusahaan industri needing manca itungan lan bilih cilik perusahaan bakal diijini ngetokake obligasi liyane kanggo wong mundhakaken awis.
Panjenenganipun nyatet sing rumit lan boten stabil domestik lan internasional kahanan ekonomi, lan luwih mudhun meksa ekonomi ing Cina.
Ing kahanan kuwi, “financial support cilik lan mikro Enterprises badhe bantuan kanggo njaga stabil pembangunan ekonomi, ningkataké ekonomi imbuhan struktural lan nambah dinamis ing internal ekonomi pembangunan.”
China dadi pemimpin sing digunakake kanggo nguripake ekonomi sing dadi sak dipunpimpin dening domestik konsumsi lan dikarepake saka fokus ing Manufaktur lan ekspor, nanging tugas wis rumit minangka wutah slows, lan pemimpin wis ing loro kanggo nuduhake bakal ndhukung ekonomi yen perlu.
Zhou ditekan sing perlu kanggo bank-bank kanggo nggawe kredit kasedhiya kanggo perusahaan cilik lan liyane inovasi ing financial produk lan layanan kanggo njupuk menyang akun. Werna-werna kabutuhan saka cilik bisnis, sarta construction saka standarisasi sistem kredit kanggo kuwi perusahaan
Cina kang tengah Bank bakal terus operate a prudent privasi babakan dhuwit kanggo nambah lingkungan financial kanggo perusahaan cilik, sawijining kepala wrote ing artikel ana, sing paling anyar ing seri saka prewangan resmi ujar minangka ekonomi slows.
Cilik lan mikro Enterprises iku pasukan penting kanggo ekonomi lan sosial pembangunan, Bank Rakyat China Gubernur Zhou Xiaochuan wrote ing artikel diterbitaké ing website saka wong manca kang saben dina koran.

EU-Asia