Ce să se aștepte de la Apple WWDC

Au existat unele zvonuri despre un posibil iPad nou. Acesta a fost un pic mai mult de șapte luni de la iPad Mini a fost prezentat, deși, și doar patru luni de la Apple a oferit o versiune 128GB de omologul său mai mare. Deci, un nou model ar fi o surpriză.
Dar discursul său de deschidere face aproape întotdeauna știri. Conferința a fost rampa de lansare pentru două telefoane (iPhone 3GS în 2009 și iPhone 4 în 2010) și mai multe Mac-uri noi sau actualizate,.
În acest an, fostul pare foarte puțin probabil. Acesta din urmă? Poate nu atât de mult.
Fanii se inghesuie pentru entuziasm, pentru că Apple nu a introdus un produs nou important, deoarece iPad Mini octombrie anul trecut. Și cu o concurență tot mai mare de astfel de rivali precum Amazon si Samsung, există întotdeauna posibilitatea ca cei de secrete de la Cupertino au gătit ceva mare.
Se pare ca doar o chestiune de timp înainte de Apple salturi pe aglomerata piață din ce în ce de streaming de muzică, condus de Pandora, Spotify și altele.
Apple a fost de a face oferte de case de discuri precum Universal Music si Warner Music Group, ceea ce le-ar permite să flux melodii utilizatorilor, ca parte a unui serviciu gratuit sau plătit-abonament.
Observatorii se așteaptă ca o astfel de platformă, eventual numit iRadio, ar exista în afară de iTunes, servicii digitale-media de la Apple, și să se concentreze pe dispozitive mobile.
Longshots
Tech ușor de purtat, este de a deveni un câmp imens și Apple ar dori cu siguranță să se răcească o parte din căldura generată în ultima vreme de către Google Glass.
Un ceas se simte ceva mai multe sanse decat un televizor, dar nu cu mult. In aceasta toamna, tocmai la timp pentru cumpărături de vacanță, pare o data de lansare mai probabil pentru una sau ambele. Și, foarte posibil, pentru un nou iPhone.
Sigur, există așteptări realiste. Apoi, sunt cei foarte distractiv.
Hope Springs veșnică în piept fanboy, astfel încât nu vom fi cei care vor trage în jos speranțe pentru o mare, “un lucru mai mult” surpriză.
Și, hei – CEO-ul Tim Cook a tachinat deja “noi categorii de produse interesante” in acest an.
Potrivit observatorilor, un televizor Apple a fost pe punctul de a fi eliberat de ani. (Experții sunt doar sigur compania va lansa un televizor În cele din urmă.).
Un pic mai mult de un an în urmă, a existat un bizar specific Best Buy surveyasking clienții fideli cu privire la “conceptul” de un Apple TV. Se pare ca prea mult de un lucru real să se întâmple niciodată. Dar se va întâmpla săptămâna viitoare? Nu este probabil.
Aderarea la mitic “iTV” este un ceas de mere – un alt toți produs este sigur vine, în ciuda Apple a au spus nici un astfel de lucru.
Toți ochii lumii tehnologice va fi pe Apple luni, când 24 anual Worldwide Developers Conference gigant de calcul a începe în San Francisco.
După cum sugerează și numele, colectarea de o săptămână vă permite prezentări gazdă Apple și ateliere de lucru pentru cei care fac un scris de aplicații și alte programe care rulează pe produsele sale de viață.

EU-Asia