Buffett lounas menee 1.000.000 dollaria

Buffett on tullut yksi maailman johtavista hyväntekijöiksi. Hän lahjoittaa suurimman osan omaisuudestaan, arvo on kymmeniä miljardeja. Suurimman lahjoituksen menee Bill & Melinda Gates Foundation, hyväntekeväisyys hoitaa Buffett ystävä, Microsoft (MSFT, Fortune 500) perustaja Bill Gates.
Buffett on myös on alkanut Giving Pledge: Yli 100 miljardöörejä ympäri maailmaa ovat luvanneet lahjoittaa puolet nettovarallisuuden elämänsä aikana, tai heidän kuolemansa.
Kaikki tarjoajat on valmiiksi päteviä. Hinnoittelu alkoi 2. kesäkuuta. Alaraja oli 25,000 dollaria. Lounas järjestetään New Yorkissa pihviravintola Smith & Wollensky.
Related: Warren Buffett on nouseva … naisten
Tulot huutokaupan mennä San Francisco hyväntekeväisyyteen luistoa. Sen 50 vuotta, liukua kulkee useita anti-köyhyyden ja opetusohjelmia. Se palvelee lähes 1 miljoonaa ateriaa vuosittain köyhille ja toimii budjetti on noin 17.000.000 dollaria – josta neljännes on peräisin valtion lähteistä.
Tämän vuoden alkuun tarjous huutokaupassa oli selvästi alle viime vuoden ennätys 3.500.000 dollaria, ja se oli pienin sitten vuoden 2007.
“Emme koskaan tiedä, vuodesta toiseen, kuinka paljon aiomme nostaa”, sanoi LUISTO perustaja pastori Cecil Williams. “Mitä tulee läpi, näemme sen lahjaksi, jota tarvitaan ja joka on jaettu.”
Koska huutokauppa alkoi vuonna 2000, se on nostanut 15.800.000 dollaria järjestämisestä.
Jo 14. vuosi, Berkshire Hathaway (BRKA, Fortune 500) toimitusjohtaja Buffett huutokaupattiin lounas kutsu eBay (eBay, Fortune 500). Voittaja, kuten on yleistä, Huuda anonyymisti.

EU-Asia