Buffett frokost går for $ 1 million

Buffett er blevet en af ​​verdens førende filantroper. Han giver væk størstedelen af ​​sin formue, en værdi af milliarder. Den største donation vil gå til Bill & Melinda Gates Foundation, velgørenhed drives af Buffett ven, Microsoft (MSFT, Fortune 500) grundlægger Bill Gates.
Buffett har også har startet The Giving Pledge: Mere end 100 milliardærer fra hele verden har lovet at donere halvdelen af ​​deres nettoformue i løbet af deres levetid, eller i deres død.
Alle de bydende skal blive prækvalificeret. Bud startede den 2. juni. Den mindste bud var $ 25.000. Frokosten vil blive afholdt på New York steakhouse Smith & Wollensky.
Related: Warren Buffett er bullish … på kvinder
Provenuet fra auktionen går til San Francisco velgørenhed GLIDE. I sin 50 år, løber GLIDE en række fattigdomsbekæmpende og uddannelsesprogrammer. Det tjener næsten 1 million måltider om året til de fattige og opererer på et budget på omkring 17 millioner dollars – en fjerdedel af, der kommer fra statslige kilder.
Dette års top bud på auktionen var langt under sidste års rekord på 3,5 millioner dollars, og det var den mindste siden 2007.
“Vi ved aldrig, fra år til år, hvor meget vi kommer til at hæve,” sagde GLIDE grundlægger pastor Cecil Williams. “Uanset hvad der kommer igennem, ser vi det som en gave, der er nødvendig, og det er delt.”
Da auktionen begyndte i 2000, har det rejst $ 15800000 for organisationen.
For 14. år, CEO Buffett Berkshire Hathaway (BRKA, Fortune 500) bortauktioneres en frokost invitation på eBay (eBay, Fortune 500). Vinderen, som det er almindeligt, byde anonymt.

EU-Asia