Buffett dinar va per $ 1 milió

Buffett s’ha convertit en un dels principals filantrops del món. Ell regalarà la major part de la seva fortuna, per valor de desenes de milers de milions. La major donació es destinarà a la Fundació Bill i Melinda Gates, l’organització dirigida per l’amic de Buffett, Microsoft (MSFT, Fortune 500), fundador Bill Gates.
Buffett també ha començat El Compromís de Dar: Més de 100 multimilionaris de tot el món s’han compromès a donar la meitat del seu patrimoni durant la seva vida, o la seva mort.
Tots els oferents han d’estar pre-qualificat. Licitació començar el 2 de juny. L’oferta mínima va ser de $ 25.000. El dinar tindrà lloc a New York City graella Smith & Wollensky.
Relacionat: Warren Buffett és alcista … en les dones
Els guanys de la subhasta vagi a la Sant Francisco caritat GLIDE. En el seu 50è any, GLIDE executa una sèrie de programes de lluita contra la pobresa i l’educació. Serveix a gairebé 1 milió de menjars cada any als pobres i opera amb un pressupost d’al voltant de $ 17 milions – un quart dels quals prové de fonts governamentals.
Major oferta d’aquest any a la subhasta va ser molt per sota de rècord de $ 3,5 milions de l’any passat, i va ser el més baix des de 2007.
“Mai se sap, any rere any, la quantitat que anem a pujar”, va dir el fundador de Glide el reverend Cecil Williams. “El que ve a través, el veiem com un regal que es necessita i que es comparteix.”
Atès que la subhasta es va iniciar el 2000, ha recaptat $ 15.800.000 per a l’organització.
Per a l’any 14, Berkshire Hathaway (BRKA, Fortune 500) CEO Buffett va subhastar una invitació a esmorzar a eBay (EBAY, Fortune 500). El guanyador, com és habitual, una oferta anònima.

EU-Asia