BT snaps munggah olahraga pelanggan kanggo ngedongkrak

Kasile Ngapikake wis nganti sing angel biaya-nglereni drive dileksanakake dening Livingston, kang aktif marang kemudi kanggo grup liwat downturn ekonomi dening mundhakaken bathi lan bahti saham nalika isih nandur modal ing jaringan superfast lan olahraga hak.
“Aku immensely bangga wis mimpin BT liwat suwene limang taun,” Livingston ngandika. “Wong dasar ana ing Panggonan kanggo mangsa macem lan aku manteb ing ati sing BT bakal gawe kemajuan malah liyane ing Gavin kang Kepemimpinan lan kita talented tim.”
Livingston, sing arep bisa kanggo pamaréntah, bakal diganti dening kepala toko, Gavin Patterson.
Ing Bukak saka BT Sport ing wiwitan Agustus dibangun kanggo nambah kasetyanan customer lan jumlah konsumen wis cumadhang kanggo mbayar, nalika ngurangi jumlah pelanggan sing kekurangan kanggo njupuk sing broadband lan telephony saka saingan BSkyB (LSE: BSY.L – kabar ).
Klompok konsumen baris mundhut ana ing sawijining tingkat paling ing limang taun lan njupuk nuduhake 50 persen ing anyar tambahan broadband menyang pasar.
Kasile ucapan owah-owahan digawe CEO metu, karo biaya mudhun lan investasi fokus ing jaringan anyar serat lan layanan TV kanggo nyoba kanggo bali menyang grup revenue wutah sawise downturn papat taun.
“BT tetep gawe kemajuan apik, ngirimke liyane waktu kang ngalangi wutah ing ndasari MediaWiki sadurunge tax,” Livingston ngandika. “Iki senadyan ing impact saka angger-angger lan investasi wujud kita nindakake kanggo masa depan.
“Iku awal dina nanging kita banget pleased karo wiwitan kuwat BT Sport. Luwih saka setengah yuta rumah tangga saiki wis dhawuh BT Olahraga lan punika sadurunge saluran malah wis dibukak.”
Kanggo waktu kawitan, revenue ana mudhun luwih apik-saka-samesthine 1 persen kanggo 4,5 milyar kilogram ($ 6.9 yuta), karo inti pangentukan uga mudhun 1 persen. Diatur MediaWiki sadurunge tax Nanging ana munggah dening 5 persen lan mulyo ahead of Kesepakatan amarga kinerja kuwat dening divisi toko.
Luwih saka setengah yuta pelanggan wis mlebu nganti njupuk BT (LSE: BT-AL – kabar) ‘s anyar olahraga layanan, klompok ngandika ana kang kacarita karo pesawat Final asil ing Ian Livingston kanggo tutup mati iku limang taun ing setir.
167 ing taun-lawas tilas negara monopoli, kang digawa mudhun ing 2008 lan 2009 dening seri saka MediaWiki bebaya, dikirim kawitan waktu bathi mulyo ahead saka cuaca mimpin dening abot ngethok biaya lan kinerja apik saka divisi toko.

EU-Asia