Britons kurang kuwatir bab kekuatan duit

Ing indeks ukuran sentimen antarane hipotek sing duwe wungu menyang dhuwur rekaman 42,0 nalika sing lokal ing omah padha wibawa dening adoh paling pessimistic, ing 33,4.
Deloitte dadi sentimen indeks wungu kanggo -29 persen saka -36 persen iki wektu pungkasan taun. Respon gendero akeh kapercayan ing iklim ekonomi lan abang sing cetha ing konsumen uneg-uneg babagan utang, kanthi langkah sing cocog kanggo Ngapikake -8 persen ing waktu liya saka -15 persen ing padha telung sasi 2012.
Polling kapisah dening Deloitte nuduhake konsumen sing kurang pessimistic babagan sing nganggo income saka ing sawayah-wayah wiwit sawijining survey diwiwiti ing taun 2011, lan liyane cumadhang nyawisaken dhuwit discretionary item kayata preian lan mangan metu.
Ing asil dandan tallies karo akeh pratandha saka ekonomi Recovery ing Britain. Tokoh sabanjuré minggu wis samesthine kanggo nuduhake yen ekonomi – loro-thirds kang wis mimpin dening konsumen sing mbuwang – tansaya dening 0,6 persen ing waktu liya, kaping pindho minangka cepet kaya ing kawitan.
“Pratandha saka Recovery bablas tengen ekonomi UK lan upturn sing cocog ing pegawe kondisi pasar padha tombol faktor ing alleviating galur ing konsumen modal,” ngendikane Tim Moore, senior wong ahli ekonomi ing Markit.
Nanging survey uga underscored widening bagean antarane sektor umum lan pribadi.
Markit financial optimistik indeks kanggo sing ing pribadi Employment wungu kanggo 51.2 ing Juli, nalika umum sektor buruh – tiyang pamaréntah kang austerity drive wis mencet sing paling angel – padha liyane pessimistic ing 42.4.
Konsumen mbuwang punika biasanipun sensitif karo sing pegawe pasar lan kepentingan tarif lan, karo penyilih biaya tipped nginep ing rekaman ngisor kanggo masa depan foreseeable, luwih murah kredit kapandeng uga bisa muter peran.
Britons ana kurang kuwatir bab sing kekuatan duit liyane lan kekarepan kanggo cipratan awis ing loro survey nuduhake ana, sanadyan wong dipunginaaken lan manggon dening negara liyane aran boten mesthi.
Survey compiler Markit ngandika sawijining kluwarga Finance Indeks wungu kanggo ing Juli 41.5 40.8 saka ing Juni. Sing ana papat munggah ing sasi lima lan tingkat paling dhuwur wiwit jajak pendapat wiwit ing Februari 2009.

EU-Asia