Brazil ngenggalaken bisa menyang milih

Presidhèn wis didhukung ing mbantah minangka expression saka gratis wicara, nanging wis dielingake marang Para Rasul sporadic saka looting lan panganiaya sing wis direkam.
Ana, Rousseff ketemu karo wakil saka gratis Gerakan beya saka Sao Paulo. Iku dheweke pisanan patemon karo protest pemimpin.
minggu kepungkur wis katon ing demontrasi paling gedhe ing dekade, karo puluhan ewu njupuk menyang lurung-lurung ing kutha tengen negara.
Sing mbantah Miwiti njobo liwat transportasi umum undhak-undhakan beya, nanging kanthi cepet kanggo ballooned encompass nomer saka grievances marang pemerintah.
Rousseff ana nanggapi langsung kanggo sawetara saka demontran ‘panjaluk, outlining limang “pacts” ing masalah sosial.
Iki usulan-usulan kempal kanthi refrains paling umum krungu sak mbantah – dhuwit sing wis squandered sakliyane digunakake kanggo nambah kahanan ing Brazilians.
“Bareng karo wong-wong kita bisa ngatasi masalah gedhe,” Rousseff ngandika. “Ana alesan supaya inert, complacent utawa dibagi.”
Antarane sing ana proposal kanggo referendum “kanggo nggawe ngenggalaken ing politik sing negara perlu,” dheweke ngandika.
Pesen pamaréntah wis Hearing saka demontran kang padha arep ganti liyane luwih cepet, Rousseff ngandika.
“Ing lurung-lurung sing ngandani kita sing negara ngersakaken kualitas layanan umum; sing padha arep liyane efisiensin mekanisme kanggo perang corruption sing njamin nganggo suwene saka umum dhuwit; sing padha arep politik perwakilan sing permeates masyarakat kono, aku minangka ngandika sadurunge, kewarganegaraan – – lan ora ekonomi daya – sijine kawitan lan utomo, “dheweke ngandika.
Dheweke dhateng ing rapat karo bupati lan mayors.
Bojone liyane Rekomendasi:
– Fiskal tanggung jawab karo emphasis ing inflasi kontrol lan stabilitas ekonomi.
– Nyepetake saka investasi ing Health care, kalebu dhuwit kanggo rumah sakit lan kesehatan klinik-klinik, bayaran kanggo Doctors kanggo laku ing needy wilayah, lan Hiring saka manca Doctors ngendi shortages ana.
– Public transportasi dandan ing tune 50 milyar reals (US $ 22 yuta), fasilitas anyar, lan PBB nasional ing transportasi.
– Ngedongkrak pendidikan umum déning takon Congress kanggo Cawisaken% 100 saka lenga bathi kanggo sekolah.
Akèh negara pemerintah kang wis ngowahi ing hikes beya sing wis spurred sing mbantah, nanging mengkono durung alon mbantah ing.
Ing tangi saka massive anti-pamaréntah mbantah, Brasil Presiden Dilma Rousseff ngajokaken a referendum minangka cara kanggo nyeleh pembaharuan politik ing masyarakat kang tangan.

EU-Asia