Boeing til flyselskaberne Undersøg fly

Boeing har leveret 68 af de fly til 13 flyselskaber og har 862 ubesatte ordrer.
Det siger, det planlægger at øge produktionen til 10 per måned i slutningen af ​​året, en fordobling i tidligere på året.
“Formålet med disse inspektioner er at indsamle data til støtte for potentielle regelfastsættelse af regulatorer.”
Den Havarikommissionen sagde nødlokaliseringssender (ELT) – som bruger sit eget batteri til at sende oplysninger om en planets placering i tilfælde af et nedbrud – nu er fokus for sin undersøgelse.
“Detaljeret gennemgang af ELT har vist nogle tegn på forstyrrelser i battericeller,” sagde Havarikommissionens bulletin.
“Det er ikke klart, imidlertid, om forbrændingen i området ELT blev indledt ved en frigivelse af energi i batterierne eller af en ekstern mekanisme, såsom en elektrisk kortslutning.”
I mellemtiden er Boeing står over for en mulig amerikansk 2750 tusind dollars civil straf for angiveligt at bruge visse dele i 777 konstruktion, der ikke lever op til standarderne, og gentagne gange mangler deadlines til at løse relaterede kvalitetskontrol spørgsmål.
FAA foreslog fint, siger Boeings kommercielle fly division tog mere end to år til at rette op på problemer efter at lære om kvalitetskontrol huller involverer skruer i 777 konstruktion.
“Vi tager denne sag efter den britiske AAIB Special Bulletin, som anbefalede, at fly modeller med faste Honeywell ELT’er inspiceres,” sagde han.
I sidste uge, den amerikanske Federal Aviation Administration (FAA) instrueret flyselskaber 787 til at fjerne eller inspicere Honeywell ELT’er.
“The FAA er klar til at udstede et luftdygtighedsdirektiv i de kommende dage, der ville gøre disse obligatoriske inspektioner,” sagde FAA erklæring, der blev udsendt 20. juli. “Federal Aviation Regulations kræver ikke store trafikfly i ruteflyvning skal være udstyret med disse enheder.”
Undersøgelserne kommer lidt mere end to måneder siden Dreamliners fik lov tilbage i luften efter en eftermontering at løse et problem med sine lithium-ion-batterier.
Kundernes efterspørgsel efter supereffektive passagerfly har fortsat solid trods grundstødningen tidligere på året.
Som en del af Boeings igangværende bestræbelser på at løse Dreamliner problemer har passagerfly maker sat ud en anmodning om, at luftfartsselskaberne inspicere en nødsituation beacon bruges til at finde fly i tilfælde af et nedbrud.
Anmodningen er baseret på en anbefaling fra Det Forenede Kongeriges flyulykker Investigation Branch (Havarikommissionen) efter en brand om bord på en etiopisk Airlines 787 Dreamliner parkeret i Londons Heathrow lufthavn den 12. juli.
Branden forårsagede omfattende skader på bagsiden af ​​flyet.
Ingen kom til skade, men hændelsen lukket landingsbaner for omkring en time før operationer genoptages, lufthavnen sagde.
Randy Tinseth, vice president marketing for Boeing Commercial Airplanes, sagde i en erklæring, at ud over 787 har selskabet også bedt operatører af 717, Next-Generation 737, 747-400, 767 og 777 fly til at inspicere fly.

EU-Asia