Bernanke ajaa Aasian osakkeet tasaista

Hyödykemarkkinoilla, kulta vakiintui pudottuaan 1,3 prosenttia keskiviikkona, kun kuparin hinnat lisätty 0,2 prosenttia, mutta pysyi alle 7000 dollaria tonnilta pudottuaan 1,5 prosenttia edellisessä istunnossa.
Brent-raakaöljyn hinta kastetaan 0,1 prosenttia noin 108,50 dollaria tynnyriltä, ​​kun saamassa 0,6 prosenttia keskiviikkona, kun tiedot Yhdysvaltain Energy Information Administration osoitti lasku Amerikan raakaöljyn varastot.
“On jotain nämä kommentit kaikille”, sanoi Omer Esiner, Chief analyytikko Commonwealth Foreign Exchange in Washington. “Bernanke on tehnyt hyvää työtä jättäen itse runsaasti liikkumavaraa tilaa politiikan kehittämiseen.”
Bernanke puheenvuorosta tuli Fedin Beige Book raportti empiirisiä tietoja liiketoimintaa osoittivat Yhdysvaltain talous kasvoi edelleen vaatimaton maltillisesti kesäkuussa ja heinäkuun alussa, mutta Yhdysvaltain asuntomarkkinoiden data oli pettymys.
Dollarin kastettu 0,1 prosenttia vastaan ​​merkittäviä valuuttoja, mutta se oli tasaista 99,555 jeniä saatuaan 0,5 prosenttia yön vs. Japanin valuuttaa.
Euro oli myös ennallaan 1,3117 dollaria.
Intel leikkasi koko vuoden liikevaihdon ennuste ja sanoi, että se oli karsimisen pääoman menoja, koska se säätää kivulias supistuminen henkilökohtainen tietokone myynti ja taloudellinen heikkous Kiinassa, yksi sen suurimmista markkinoista.
Aasian osakkeet, mitattuna MSCI Asia-Pacific ex-Japan-indeksi, lisätään 0,2 prosenttia, lähellä viiden viikon päivänsisäistä korkea edellisessä istunnossa, kun molemmat Tokion Nikkei ja Australian osakkeita sai 0,5 prosenttia.
Toshiyuki Kanayama, vanhempi markkina-analyytikko Monex Inc Tokiossa, sanoi hän odottaa voittoja Nikkei suljettavaksi Intel Corp: n (INTC.O) heikot.
Tämä korostaa huolia Kiinan talouden hidastuminen, japanilaiset valmistajat mieliala heikkeni myös heinäkuussa ensimmäistä kertaa kahdeksan kuukauden aikana, Reuters kyselyssä.
Aasian osakkeet inched jopa lähes viiden viikon korkean torstaina, kun Federal Reserve puheenjohtaja Ben Bernanke lupasi pitää rahapolitiikan helppo lähitulevaisuudessa, kun dollari säilytti vaatimaton yön voittoja.
Vaikka Bernanke kiinni aikajanalle, että hän aluksi luonnosteli kesäkuussa lakkauttaa Fedin 85000000000dollaria Talletus osto-ohjelman, hän meni ulos hänen tapa korostaa, että mitään ei kiveen.

EU-Asia