Az osztály 2013, a hideg zuhany

McCullough úgy véli, hogy sok mai fiatalok “elkényeztetett, cosseted, bolondult után, sisakos, buborék burkolt” és árnyékolt a valóságtól. Azt mondta a diplomások: “megmászni a hegyet nem a növény a zászlót, hanem, hogy átfogja a kihívás, és élvezze a levegőt, és íme a nézetet. Mássz úgy látja a világot, nem annyira a világ lát téged.”

‘Ve volt az a megtiszteltetés nyilvánított megkezdése cím, egy egyetem közép-kaliforniai, és remélem, egy nap, hogy egy másik. Ami azt illeti, már tudom, mit akarok mondani.

Tavaly Wellesley High School Massachusetts, David McCullough Jr., angol tanár az iskolában, és a fia, a Pulitzer-díjas történész David McCullough, megadta a kezdő címét. Bekopogott ki a park, és szavai messzire. Mit akar mondani, Amerika kétségbeesett hallani.

Nem én. Inkább mondom a jövő vezetőit, hogy mit kell hallani. Íme 10 provokatív darab tanácsot, hogy az idei osztály főiskolai és egyetemi végzettséggel lenne bölcs dolog, hogy a szív:
1) Soha ne felejtsük el, hogy annak ellenére, hogy a társadalom azt mondta neked, hogy nem egyedi, hiszen McCullough elmondta érettségi beszédet. A világ nem körülötted forog. És akkor nem érez semmit jogosult. Senki sem jobb, mint te, de nem jobban, mint bárki más. Kezelje mindenki tisztelettel, amíg bánnak veled ugyanúgy.
2) Kövesse a szenvedély, de nyitott az a gondolat, hogy a szenvedély lehet változtatni, és fejlődni az évek során, mint te. Ne félj, hogy változás természetesen, és menjen egy másik irányba. Te engedjük, hogy a második gondolat, hogy mit szeretne csinálni, és hogyan kívánja tölteni az életed.
3.) a szüleid bemutatkozik Önnek. Interjút őket, és jegyezze fel. Kérdezze meg őket az életükről, és milyen történeteket vagy leckéket szeretnék megosztani az unokák. Adtak életet, így a legkevesebb, amit tehetünk, próbáld megérteni az övék. Amikor elmentek, akkor örülök, hogy igen.
4) Törjük ki a komfort zónában. Tedd azt, amit te a legtöbb fél. Kerülje a mi egyszerű és kiszámítható. Utazás az országban és a világban. Találkozz új emberekkel, és arra törekszenek, hogy a világot a saját pontról. Legyen kíváncsi. Kérdéseket feltenni. És soha nem hagyja abba a tanulást.
5) Azoknak, akik úgy döntenek, vagy képes, hogy férjhez – és remélhetőleg egy nap, minden lesz -, aki úgy dönt, hogy feleségül megy egy hosszú út felé meghatározó a siker. Ez sokkal fontosabb, mint a fok képzelet iskolákban. Az emberek vagy emelje fel, vagy hogy le. Válasszon jól.
6) Ne csak fogadni a kudarcot, de szívesen meg. Várják meg. Tanulj belőle. Kezeli, mint egy értékes tanulási tapasztalat. Ne feledd, ha mindig mindent, amit akar, és elérni mindent elindult, hogy igen, akkor már nem sikerült egyébként. Mert amit meg a célok túl alacsony.
7) Kérdés hatóság és kihívást jelent a hit. Ugorj be a nyilvános vita. Legyél részt. A demokrácia a részvételen sport, akkor részt vesz, vagy kap szétszedték. Nem számít, hogy mit hiszel. A lényeg, hogy azt hitted, az utat oda, és miért hiszed azt.
8) Azok számára, akik, akik úgy döntenek, vagy tudják, hogy a gyermekek, ha meg kell emelni őket, nekik az egy dolog, amit szeretnék a legtöbb: az idejét. Tanítsd meg nekik, hogy produktív. De ami még fontosabb, tanítani őket, a példa, hogy jó emberek, akik kezelik embertársaink kedvesen és tisztelettel.
9) Ahogy megy az életben, ne félj, hogy a magas elvárásokat a gyerekek, mások és magad. Vannak rosszabb dolgok is, mint, hogy csalódott, mert valaki nem teljesít, ahogy remélte. Mint ami fel őket, és nem vár sokat az elején.
10) Végül, sok év múlva, ha megy a többi, a legfontosabb eredmény az életben nem lesz a pénzt szerzett, vagy a siker élvezte. Az egyetlen dolog, ami fennmarad, és hagyja, hogy a világ tudja, hogy itt az első helyen, az a hatása, hogy van más emberek. Legyen pozitív.
Ennyi. Vedd el, vagy hagyja. Mindenki élvezi a kényelmet egy meleg fürdő. De néha, mi szólított egy hideg zuhany.

Szóval hadd próbálja ki az osztály a 2013. Beszélj főiskolai tanár, vagy humán erőforrás menedzserek és munkaadók. Olvassa el a kutatást végzett az úgynevezett millenniumi generáció, és máris rengeteg bizonyíték arra, hogy McCullough volt a helyes úton. A mai fiatalok már gyakran töltötte az életüket, hogy coddled, kiszolgálta, és megkímélte a stressz az élet az elvárásoknak. Az emberek általában csak mondd meg nekik, amit hallani akarnak.

EU-Asia