Ausztrália részvények rebound 1 pct a Wall St

Hills Holdings Ltd ugrásszerűen 7,6 százalékkal A 1,13 $, a legmagasabb pont, mivel április 8-án, miután a cég megerősítette, hogy jövedelem kilátások, és elvárja, hogy a teljes éves nettó szolgáló adózott valamivel magasabb.
Nyugati területek Ltd emelkedett 3 százalékkal, A 2,72 $ után azt mondja, hogy meg fogja haladni a teljes évet útmutatást.
Miners is erősebb. Rio Tinto Ltd (Xetra: 855018 – news) hozzá 0,8 százalékkal, míg Fortescue Metals Group 3,9 százalékkal megugrott. BHP Billiton Ltd szélű 0,1 százalékkal magasabb.
Az S & P / ASX (Other OTC: ASXFF – news) 200 index emelkedett 46,3 pont 4,790.4 által 0144 GMT.
A helyi tőzsde volt a volatilis héten széles ingadozások mindkét irányban, lezúduló egy alacsony, 4,702.7 pont hétfőn előtt megnyerni olyan magas, mint 4834 után, kedden a Reserve Bank azt mondta, lehet, hogy lesz hely a további csökkentése a készpénz aránya. A benchmark esett 1,9 százalékkal szerdán.
Szintén nyugtalanító a befektetők, a portugál kormány a túlélésért küzd lemondását követően a külügyminiszter és a pénzügyminiszter ezen a héten, ami megfoszthatja, ha a parlamenti többséget.
Portugália tőzsde esett több mint 5 százalékkal, a szenvedés a legnagyobb csökkenés körülbelül három év.
“Dobj aggodalmak US inger, dobjon aggodalmak kínai növekedés és van rengeteg oka, hogy az emberek aktív a piacon,” mondta Michael McCarthy, vezető piaci stratégája a CMC Markets.
“A befektetők hajlamosak menni a napi lendület, várok majd meglátjuk, hogy rendezze át a jövő héten, vagy úgy.”
Közben védőanyagok gyülekeztek. Fogyasztói kiskereskedelmi vágott Wesfarmers Ltd (Other OTC: WFAFF – news) emelkedett 0,8 százalékkal, míg a vér termékeket gyártó CSL Ltd (Other OTC: CMXHF – news) 2,7 százalékkal megugrott. Távközlési szolgáltató Telstra Corporation Ltd emelkedett 1 százalék.
Az index megüt egy éve magas a 5,249.6 május 15-én, de azóta húzta le a legújabb adatokkal lassuló gazdasági növekedés Kínában és aggodalmak az amerikai Federal Reserve azt tervezi, hogy megnyirbálja az inger.
Amerikai részvényeket végül valamivel magasabb a volatilis félnapos ülésén szerdán a kereskedők négyzetes pozíciókat, mielőtt a Függetlenség Napja ünnep, és a pénteki munkaerő-piaci adatait.
Új-Zéland benchmark NZX 50 index 0,2 százalékkal emelkedett, 7,7 pont 4,458.5.
Készletek a MOVE
Evolution Mining Ltd emelkedett 4 százalékkal A 0,65 $ után az arany bányász azt mondta, hogy a termelés júniusi negyedévben összesen 112.526 gramm, a 34 százalékos növekedést jelent a márciusi negyedévben.
Sydney, július 4. (Reuters) – Az ausztrál részvények visszapattant 1 százalék csütörtökön, a Wall Street emelkedett szerényen magasabb egyik napról a másikra, és a nő a fémek ára támasztják bányászat állományok, de a politikai zűrzavar Portugáliában és aggályok lassuló növekedés Kínában képest korai nyereséget.
Financials serkentette a piacon. Westpac Banking Corp emelkedett 0,5 százalékkal, Ausztrália és Új-Zéland Bankcsoport gyülekeztek 1 százalék.

EU-Asia