Australia wutah slows karo pertambangan

Sanjabane sektor sumber, kluwarga mbuwang wungu dening ora pati roso saka samesthine 0,6 sen saben ing waktu. Ana uga sing tipis Tambah ing kluwarga tabungan rasio kanggo 10,6 saben sen minangka cautious konsumen Cut bali ing mbuwang.
Ngirit ing Westpac ngandika ing ngandika akun nasional nuduhake ekonomi Australia wis ilang semangat sak 2012 lan menyang 2013 lan luwih tarif ngethok padha needed kanggo ngrangsang kegiatan.
Ing gain taunan iki saben 2,5 sen, mudhun saka 3.2 saben sen ing waktu Desember lan expansion slowest wiwit waktu katelu saka 2011.
Pasar pangarepan kang wis kanggo munggah saka 0,7 sen saben ing waktu lan 2.7 saben sen liwat taun.
Ing tokoh underscore ing tantangan madhep ing donya 12-ekonomi kang paling gedhé usaha kanggo transisi saka sumber kebutuhan sing akeh banget investasi sing wis powered wutah kanggo dasawarsa kepungkur nanging saiki teka menyang mburi.
Ing nyoba kanggo ngrangsang wutah ing non-pertambangan bagean ekonomi Bank cadangan of Australia wis sudo menehi pathokan kapentingan tarif dening 2 nilai persentasi wiwit 2011 kanggo rekaman kurang saka 2.75 saben sen. Bank tengah hinted ana sing bisa uga ana orane katrangan luwih kanggo babakan dhuwit easing.
Nanging, kapentingan-tarif sensitif saka sektor ekonomi kayata konsumen lan mbuwang house bangunan wis alon nanggapi luwih gampang kanggo babakan dhuwit privasi, nalika industri kayata tourism lan Manufaktur wis terus kanggo perjuangan karo kekuatan kang dollar Australia.
Pimco, jagad paling gedhe jaminan dana, wis disebut ing RBA kanggo Cut tarif kapentingan luwih, matur looser babakan dhuwit privasi bakal needed kanggo ndhukung dikarepake domestik minangka sumber pucuk kebutuhan sing akeh banget. Nanging prakiraan sumber investasi iki tanggung jawab 60 saben sen saka Australia kang ekonomi wutah pungkasan taun.
Ana kang nasional akun nuduhake ekspor wis ing kontributor utama kanggo ekonomi wutah, nambah dening 1.1 saben sen ing waktu Maret 8.1 lan saben sen past minangka taun heavy investasi translated into luwih ekspor lan produksi.
Wutah iki mimpin dening Rising ekspor saka wesi biji lan batu bara minangka sumber amba perusahaan kayata BHP Billiton, Rio Tinto lan Fortescue logam ramped munggah produksi. Iki uga sing dibayangke ing tokoh sing nuduhake 1.5 saben sen munggah ing pertambangan output ing waktu.
Nanging, munggah ing ekspor iki sebagian nutup kerugian dening cetha tumiba ing pertambangan investasi kang nyumbang menyang 4.3 saben sen Kurangé populasi ing anyar pribadi investasi bisnis. Gedhe sumber perusahaan iku ing meksa saka shareholders ngisor kanggo mbuwang anyar ing proyèk amarga saka Outlook boten mesthi kanggo komoditas prices minangka Cina wektu arepe ganti ekonomi
Ing slowdown ing sektor pertambangan iki luwih padhang dening tiba 11,2 saben sen ing mineral lan Petroleum Exploration mbuwang ing waktu lan 5,7 sen saben Muter ing engineering construction, kang dipun kuwasai dening gedhe proyek sumber.
“Tanpa punika materially ngisor gaya, karo domestik contracting sah. On sing basis piyambak, punika mesthi dikarepake ing mbetahaken support. Sing reinforces kita tampilan sing ing tembung medium ing tingkat awis bakal kudu tiba luwih, pungkasanipun kagelar sik njongko 2 saben sen dening mburi waktu pisanan 2014. ”
Sakabèhé domestik dikarepake dikontrak dening 0.3 saben sen ing waktu – sing kasil weakest wiwit 2009 – amarga saka tiba cetha ing bisnis investasi lan moribund omah pasar.
A munggah ing volume ekspor mbantu ndhukung ekonomi ing Australia ing waktu pisanan 2013 nanging wutah kalem minangka perusahaan pertambangan slashed mbuwang lan investasi.
Tokoh dirilis dening Biro Australia saka Statistik ana nuduhake reged produk domestik wungu dening ora pati roso saka samesthine 0.6 sen saben ing sasi Maret telu liwat saka waktu sadurunge.

EU-Asia