Asiana kanggo Sue stasiun TV kanggo rasis blunder

Asiana dikenali ing pilot ing kontrol saka Boeing 777 sing undershot menehi pendekatan lan ditayangke menyang segara tembok sadurunge nabrak-kebangkrutan ing ingkang dipun lakokake minangka Lee Kang-Kuk. Ana wong loro liyane pilot ing kokpit ing wektu sing Laka.
Asiana pesawat iki mbeta 214 291 passengers lan 16 kru anggota nalika kacilakan nganjlokake 6 Juli ing ingkang dipun lakokake sawise striking a seawall.
Telung passengers seda, kalebu cah wadon sing tilar donya iku ciloko ana esuk. Luwih saka 180 wong padha tatu.
Ing stasiun ngandika jeneng padha dikonfirmasi dening pejabat NTSB ing Washington sadurunge online.
Ing NTSB uga apologized kanggo “ora pas lan nyerang” jeneng sing padha erroneously dikonfirmasi dening Intern panas.
“Sadurungé dina, kanggo nanggepi lan priksaan saka stopkontak media, a Intern panas tumindhak njaba orane katrangan kang panguwasa nalika piyambakipun erroneously dikonfirmasi jeneng saka kru pesawat ing pesawat,” ing NTSB ngandika ana ing statement.
Nanging iki ora langsung mbusak sing diprodhuksi jeneng palsu, nanging NTSB ngandika iku ora Intern.
Jeneng-jeneng sing bogus phonetically diejo metu phrases kayata “soko salah” lan “We Keliwat Low” padha maca sak KTVU kang Broadcast noon ana. Ing Airline disebut laporan “demeaning” lan ngandika iku iki “Reviewing bisa legal ajeg.”
Ana esuk, ing Airline ketoke diganti sing sebagean saka jantung.
Airline juru wicoro Na Chul-hee ngandika Asiana wis disimpen a US hukum tenan ngajukake pratelan sing defamation marang stasiun TV. Nanging, ngandika, perusahaan durung duwe plans ngajukake miturut kapisah marang NTSB.
“Sawise review legal, perusahaan mutusaké kanggo ngajukake selaras karo hukum marang jaringan amarga ana sing laporan sing bakal ngrusak ngasilaken ing perusahaan kang gambar,” ngandika.
Ana, KTVU mancep Tori Campbell maca jeneng. Ing stasiun kabar, sing affiliate CNN, mengko apologized ing udara, lan sawijining situs iki.
“Gage liyane penting kanggo kita saka gadhah tingkat paling dhuwur saka akurasi, integritas lan, lan kita Reviewing kita tata cara kanggo njamin iki jinis kesalahan ora kelakon maneh,” KTVU dikirim sawijining situs iki.
“Jeneng-jeneng padha presented dening stasiun, menyang Intern kanggo konfirmasi,” ngendikane NTSB spokeswoman Kelly Nantel. “Ing Intern durung arupi jeneng lan nyedhiyani menyang ing stasiun.”
Ing NTSB ngandika iku ora ngangkat utawa konfirmasi Identities saka anggota kru utawa wong melu transportasi kacilakan.
“Kita bisa hard kanggo mesthekake yen mung cocok faktual informasi gegayutan lan diselidiki dirilis lan rumiyin Getun kedadean dina iki,” sing statement NTSB ngandika.
Ing NTSB ora ngenali Intern Nanging ngandika, “cocok tindakan bakal dijupuk kanggo njamin kuwi sing serius kesalahan ora bola.”
Asiana Airlines says bakal nerusake karo sawijining tuntutan hukum marang ngrancang lan Oakland, California, stasiun televisi – nanging iku ora arep nguber ajeg legal marang Nasional Transportation Papan Safety.
Swara ing akhir minggu, ing Airlines Korea wus ngandika iku bakal Sue èntitas loro sawise lan Intern ing NTSB mistakenly dikonfirmasi “ora pas lan nyerang” jeneng minangka pemikirane para pilot saka gerah-fated pesawat 214.

EU-Asia