Apa Airbus bakal dominasi Air Paris

Bombardier bakal kudu isi ngomong tes anjog nganti pesawat pisanan, ngumumke sing rakenal customer kang ngenali (bisa Odyssey Airlines, adhedhasar sing eksekutif kang mlebukake saka ibu ing acara industri) lan mbok menawa sawetara cilik supaya Announcements.
Dadi, karo kabeh kegiatan, maneuvering lan posturing, sing bakal “menang” Airshow ing Paris?
Ing XWB A350 – anyar, gabungan saingan menyang Boeing 787 lan tuwa 777 – iki digunakake kanggo nggawe diantisipasi flyover ing taun iku acara.
Sawetara pitakonan kawicaksanan malah sing flyby, minangka A350 bakal sawetara penerbangan test ing sawijining swiwi ing titik.
Boeing ora ninggalake kabeh pizzazz versi ing ngarep.
Sing resmi program Bukak saka sawijining 787-10 wis samesthine (sanajan Boeing ora resmi ngomong supaya) lan nilai kang pesenan wis samesthine kanggo ngancani woro-woro sing.
Singapore Airlines wis ngandika bakal njupuk 30 saka kapal.
British Airways uga dianggep dadi customer Bukak.
Boeing uga samesthine kanggo ngumumke pelanggan saperangan sing wis mlebu munggah kanggo “kesepakatan” kanggo 777X, senadyan Bukak program dianggep kamungkinan kanggo Airshow Dubai slated kanggo 17-21 Nopember.
Emirates Airlines (headquartered ing Dubai) wis wiwit dadi customer Bukak kanggo minangka akeh minangka 100 versi anyar saka pesawat venerable.
Makaten, nganggo rong anyar program pesawat lan atusan pesenan lan kesepakatan diantisipasi, Boeing bisa conceivably “menang” iki nuduhake taun iku.
Nanging video dawane lan gambar saka flyby saka A350 bakal hard kanggo Boeing kanggo ngalahake karo artis renderings lan swara nyokot.
Carane bakal kita lelungan 10 taun saka saiki?
Liyane saingan
Embraer, kang ndadekake popular E-jet ing 70-122 pasar jog, wis samesthine kanggo resmi miwiti sawijining rancangan re-engined saka E-175/190/195. (170 katon ing sawijining cara metu.)
Sing nganyari E-jet bakal fitur wings anyar, sistem anyar, dadi semangat Turbo penggemar mesin dening Pratt & Whitney lan kamar kanggo tambahan wolung kanggo 12 passengers.
Embraer wis digunakake diligently saluran munggah pesenan kanggo ngalangi ngumumke ing gambar.
Bombardier, ing tangan liyane, ora cara tradisional apa uga ing airshows.
Pesenan kanggo menehi CSeries wis sawetara lan adoh antarane ing acara iki, ing sisih amarga Canadian sekuritase hukum sing Announcements ing 24 jam saka tondo asto saka sanajan huruf saka maksud, nggawe iku sakbenere mokal Bombardier kanggo klaster Announcements.
Pesawat pisanan CSeries bakal meh melu kantun ing airshow, nanging samesthine minggu sabanjure.
Leahy nolak ing Interview anyar kanggo prédhiksi kepriyé akeh pesenan kang bakal kudu ngumumke ing airshow, nanging skipped ing Airbus inovasi Dina internasional media briefings 5 ​​Juni lan 6 – lan anané mboten umum – kanggo pindhah Globe trotting-kanggo pesenan ing wektu kanggo nuduhake.
Gusti iku samesthine kanggo ngumumke atusan.

EU-Asia