Acțiuni japoneze derapeze înaintea votului de weekend

Bernanke a spus Comitetului Senatului bancar, joi, că a fost prea devreme pentru a judeca dacă recentele semnale “mixte” din economia Statelor Unite ar putea determina banca centrală să amâne planurile de a tunde obligațiuni de cumpărare în acest an.
Angajamentul său de a fi flexibil liniști piețele financiare mondiale în această săptămână și a ajutat la Wall Street la un nivel record de închidere.
Piețele de mărfuri a luat, de asemenea, inima, cu cupru recuperarea de la un jgheab de o săptămână la 6.940 dolari pe tonă, în timp ce aurul returnate la 1.291 dolari uncia la mică această săptămână de $ 1,270.41.
Țiței din SUA a avut loc aproape de maximele de 16 luni de peste 108 dolari pe baril, susținută mai mult prin semne ale unei economii americane mai puternic.
Nikkei Tokyo sa încheiat cu 1,5 la sută mai mic, care a evoluat de la câștigurile de mai mult de 1 la suta la o scădere de 2,7 la sută. Declinul de vineri a aproape distrus de cele mai multe câștiguri din această săptămână și în sesiunea de agitat poate face investitorii europeni precaut.
“Un start slab este de așteptat în Europa ca unele venituri rezultate dezamăgitoare peste noapte de la Google și Microsoft cântărește pe sentiment și Asia trepte prudență în mijlocul de tranzacționare agitat”, a declarat Jonathan Sudaria, un comerciant la spread Capital din Londra.
Dealeri spus profit luând de unii jucători mari împins Nikkei în teritoriul negativ, care apoi sa impiedicat vanzarile mari de futures pe actiuni care au alimentat lichidarea. Condițiile de subțiri de pe piață exagerat se mișcă.
“Este ca o mini-versiune a ceea ce sa întâmplat în luna mai,”, a declarat Tachibana a Valorilor Mobiliare strateg Kenichi Hirano, referindu-se la un pas hotărâtor mare că piața din Tokyo cunoscut în urmă cu două luni.
“Deși unele fonduri straine sunt susceptibile să-și vândă acțiunile, după alegerile casa de sus, mă aștept Nikkei va depasi 15000 săptămâna viitoare.”
Bursele din Asia au fost mai moale, cu excepția stocurilor din India care a atins o de șapte săptămâni de mare. Piața a fost susținută de un miting în Tata Consultancy Services (TCS.NS) o zi după ce serviciile exportator software-ul postat câștiguri că estimările bate.
Mai larg indicele de acțiuni Asia-Pacific din afara Japoniei MSCI a scazut cu 0,5 la sută, și a fost pe cale de a pune capăt plat pentru a săptămânii.
ELECTORALĂ Eyed
Partidul de guvernământ din Japonia Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și New Komeito Partidul (NKP) partenerul de coaliție sunt de așteptat să câștige răsunător la alegerile casa de sus de duminică.
“Rezultatul de la alegerile casa de sus din acest weekend va ajuta determina capacitatea de administrare Abe a livra pe reformele structurale și strategia de dezvoltare pe termen lung,” analistii Barclays Capital a scris într-un raport.
“În cazul în care coaliția PDL-NKP câștigă de control al camerei superioare și primește un mandat decent pentru reformă, ne-ar rămâne confortabil cu profilul nostru USD / JPY prognoză de 103 in 3 luni și 105 în 12 luni.”
Pullback bruscă de vineri în Nikkei, cu toate acestea, au determinat investitorii să vă relaxați rapid poziții scurte yeni, ajutând moneda japoneză sări de pe minimele.
Presedintele Fed, Ben Bernanke, a declarat în această săptămână banca centrală a SUA încă se asteapta sa inceapa scalarea înapoi programul său masiv de cumpărare de obligațiuni mai târziu în acest an, dar a păstrat opțiunea de a schimba acest plan în cazul în care perspectivele economice s-au să se deterioreze.
Cele mai recente date privind economia SUA a sugerat de recuperare a fost pe drumul cel bun, cu activitatea fabricii în regiunea Mid-Atlantic iau la începutul lunii iulie, în timp ce noi cereri de somaj a scazut saptamana trecuta.
Acțiuni japoneze ferit de o mare de două luni, vineri, într-o inversare bruscă stârnit de profit luând în fața unei alegeri week-end, care ar trebui să vedeți prim-ministru Shinzo Abe controlul câștig al camerei superioare a parlamentului.
O victorie mare pentru Abe ar putea permite să împingă politicile naționaliste în detrimentul său “Abenomics” ordinea de zi a expansiunii monetare, cheltuielile guvernamentale și reforme structurale potențial dureroase, deși piețele sperăm că va continua să acorde prioritate reformei economice.
Care a văzut dolarul cădea înapoi la 100,05, de la o saptamana mare de 100.86. Euro a scazut la 131.47 la o mare de șapte săptămâni de 132.10 yeni.
În raport cu dolarul, euro a fost o atingere mai ferma la 1.3135 dolari, dar încă de pe vârf de săptămâna aceasta în jurul valorii de 1.3179 dolari.
Investitorii sunt, de asemenea, păstrarea un ochi pe o reuniune G20 de băncile centrale și miniștrii de finanțe au loc la Moscova, cauta reasigurarea ca China reechilibreaza economiei și Federal Reserve pare a reduce stimul.

EU-Asia