A bíróság . Csalt több mint 660.000 . zł . Ő tette közzé a szerencsejáték

A munkavállaló az egyik biztosító társaságok csalt több mint 660.000 , és a pénz elkülönített elsősorban szerencsejáték – set Śródmiejska büntetőeljárás. A vádirat ebben az esetben már elment a kerületi bíróság.

A vizsgálat megkezdése után értesítést a biztosító társaság , ahol dolgozott, 34 éves Christopher S.

Megállapítást nyert , hogy bejelentést kapott a biztosítási esemény , és úgy döntött, hogy ítéljenek meg kártérítést . Ő is volt hozzáférése a belső rendszer . Ő elsősorban a dolgozó csoportos biztosítási és kisebb mértékben is egyéni biztosítás.

– Ahhoz, hogy kihasználják a csalás történt egy biztosítótársaság vizsgál a halotti bizonyítványok , amelyek már a kompenzáció alapja miatt a halál a szeretett – mondta Krzysztof Ásó , a szóvivője az ügyészség Lodz . – Akkor meghamisítása dokumentumok , amelyek utalnak arra, hogy más emberek jogosultak kártérítésre , de valójában nem vonatkozik a megállapodás .

A hamis dokumentumok beírt valós vagy fiktív személyes adatait. Az ilyen hibás dokumentumokat az alperes úgy döntött, hogy fizessen kártérítést. Pénzt banki átutalással az ő privát számlájára. Ehhez kihasználni a több mint 65 bankszámlák .

– Eredményeink szerint azt mutatják, hogy a 2007-2011 közötti időszakra , hogy a rovására a vádlott csalt a foglalkoztató vállalkozás , amíg 148 biztosítási igények összesen több mint 660.000 dollárt. Is öntött a hamis dokumentumok – Ásó az ügyész hozzá.

A vizsgálat Christopher S. bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott . Elmondta, hogy ő pénzt erőszakoltak elkülönített elsősorban a játékra .

Az ügyészség azzal vádolta , hogy hamisította egy másfajta biztosítási dokumentáció , elsősorban a biztosítási szerződések és az alkalmazások számára megszüntetését. – Magyarázat szerint a vádlott , hogy a hamisított dokumentumok annak érdekében, hogy megfeleljen az elvárásoknak a cég , ahol dolgozott, mint az értékesítési volumen termékeink – mondta Krzysztof ásni.
Christopher S. februárban őrizetben van . Úgy néz ki, hogy 10 év börtönbüntetésre .

EU-Asia