A bankár aki tudja mi a magyar elme

Azt mondta, hogy már gondolt lemondott a vezérigazgatói és az elnöki maradt a jövőben, de nem a közeljövőben.
Az újság története lehetett egy trükk, hogy aláássa neki, azt mondta több megfigyelő, bár nem nyújt bizonyítékot arra, hogy a kormány bármilyen módon részt vesz a cikkben.
“Nyilvánvaló, hogy a kormány célja a fegyverüket, Dr. Csányi Sándor” vezető magyar bankár mondta azzal a feltétellel, az anonimitás.
A kormány szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni a cikket, ahogy a Magyar Nemzet szerkesztők.
Csányi a múlt héten eladta a nagy darab a részvények az OTP Bank, ahol ő volt vezérigazgatója 21 éve, nem sokkal azután, Orbán-kormány bejelentette, egy új politika kerülhet a bankok hatalmas összegeket.
Az üzenet felvette a budapesti tőzsde volt, hogy ha valaki a miniszterelnök füle dömping részvények, a kilátások legyen nagyon rossz sőt, talán még rosszabb, mint bárki gondolta volna.
Részvények OTP esett 12,5 százalékkal, mivel csütörtök, míg a bankok távolabb lehetnek kitéve is. Ausztria Raiffeisen, a német Bayerische Landesbank és az olasz Intesa Sanpaolo (Milan: ISP.MI – news) az egyik nagy külföldi bankok egység tartozik.
“A vezető bankár, aki a részesedést a bank ritkán megy az utcára tiltakozni,” Korányi Tamás, szerkesztő-in-főnök Magyarország vezető üzleti napilapja Napi Gazdaság, írta hétfőn.
“Ő lehet lemondani, vagy ha nem tud – talán ki lojalitás a többi részvényesek – eladja. A piacgazdaság aligha kell erősebb jelet.”
Inner Circle
Csányi maga maradt tétlen, az oka az értékesítés. Cége azt mondta volna, hogy a tőkét, hogy újra befektetni mezőgazdasági vállalkozások számára, hogy a tulajdonosa.
Az eladás után 48 órával alakult Orbán-kormány bejelentette, hogy a bankokat változtatni a feltételeket a szerződések, amelyek sok magyar kivették deviza jelzálog vált szigorúbb devizaárfolyam-ingadozások következtében.
A kormány még nem hozták nyilvánosságra a terv részleteit. Valószínű, hogy segítsen hitelfelvevők – fontos választókerületben, ha Orbán keresi újraválasztása jövőre – rovására a bankok.
Csányi hozzáférését az Orbán különösen figyelemre méltó, mert a magyar miniszterelnök belső kör olyan kicsi.
Csányi használta a befolyását, hogy erőteljes hatása 2010-ben, amikor Orbán akart előírni “válságadó” a bankokat, hogy olyan nagy volt, hogy az emberek az ágazatban hitte volna vezetni őket alá.
Az OTP vezetője is napi kapcsolatban áll Orbán, míg a terv tekinti szerint valaki ismeri a cserék, aki beszélt azzal a feltétellel, az anonimitás.
A végleges változat, az adó még mindig magas, de már felhígult, források részt vesznek a megbeszéléseken a megkérdezettek. Csányi meggyőzte Orbán aki ritkán meggondolja magát, hogy engedje le, és elterjedt, hogy az összes pénzügyi vállalkozás, nem csak a bankok.
“(Orbán) nagyon céltudatos,” mondta a diplomata. “Nem engedte senkinek véleménye útban.”
Ezt cáfolja OTP vezető sajtóreferense, Bence Gáspár, aki azt mondta, Csányi jó állapotban van, nem lemondani, és eladták a részvényeket fel készpénzt az ő mezőgazdasági vállalkozások számára.
Többen közel az OTP vezető adott Reuters részletesen beszámolt az állam Csányi egészségi, azzal a feltétellel, az anonimitás, mert nem engedélyezték, hogy beszéljen a média ezt subject.This évben, jelei alakultak közötti feszültség Csányi és Orbán adminisztráció.
Orbán vezérkari főnöke, Lázár János, adott két interjút, amelyben azt mondta Csányi volt túlzott befolyása, és hasonlította őt, hogy egy polip, akinek csápok osztani az élet minden területén.
“Egy demokráciában, ez az összeg a gazdasági hatalom komoly kockázatot jelent,” Lazar mondta a hírportál 444.hu múlt hónapban.
Ha volt már a szakadék, Csányi azon döntését, hogy eladja a részvényeit a múlt héten valószínűleg kiszélesedett azt.
A hétvégén, az online kiadás a Magyar Nemzet, a papír közel Orbán Fidesz, beszámolt arról, hogy az OTP fő fontolgatja lemondott rossz egészségi állapotuk miatt, és ez volt az oka, hogy eladták néhány állomány.
Azt mondták, Csányi esett tervezett nyitott szívműtét február rögzíteni a genetikai hiba egy részét az aorta és a szívbillentyű. Miután egy öt hetes gyógyulás kapott egy jó bizonyítványt egészség az orvosai, ezek az emberek azt mondták, és visszatért a munka.
Csányi Sándor vezérigazgató a magyar OTP Bank (Stuttgart: 896068 – hír), az egyik egy kiválasztott csoportja, akik tudják, mit Orbán Viktor miniszterelnök a gondolkodás, ezért piacokon összerezzent, múlt héten, amikor a bankár dömpingelt 36.000.000 € ” értékben a cég részvényeit.
A két férfi megosztott palack bort, valamint a magán-találkozókon, ők ültek VIP-nézi Orbán kedvenc foci csapata, és amikor Orbán akart előírni swingeing adót a bankok három évvel ezelőtt, Csányi rábeszélte, hogy a víz le, szerint az emberek, akik ismerik őket.

EU-Asia