70 dolari petrol ar putea fi realitate viitoare

Trevor Houser, un analist la Grupul de rodiu, de asemenea, crede ca pretul petrolului va scădea.
Houser citează un sondaj Bloomberg de analiști de petrol arată medie de proiecție prețul petrolului merge de la 108 dolari în 2014 la 95 de dolari în 2017. El arată pe piața futures, în cazul în care uleiul de 2017 livrare tranzactioneaza in prezent la sub 89 dolari pe baril.
“Ar fi o greșeală să presupunem că euforia preț al petrolului de 2007-2008 nu vor, la un moment dat, să fie urmată de o ajustare pe termen lung, asemănător cu 1980 ulei prăbușirea prețurilor”, Amy Myers Jaffe, director executiv de energie și durabilitatea de la Universitatea din California, Davis, a scris într-un post pe blog la începutul acestei luni.
Prețurile petrolului sa prabusit in 1980, in urma unor investitii uriase realizate în anii 1970, ca răspuns la prețurile ridicate, care era a lui. Jaffe susține prăbușirea s-ar fi întâmplat deja, nu ar fi fost politicile monetare de ușor ca este pastrat bani ieftin și ușor accesibil pentru investitorii în ultimii ani.
El observă, de asemenea, cele mai recente perspectivele anuale de la Agenția Internațională pentru Energie, care arată creșterea de producție din SUA, Canada și în alte părți deplasând butoaie OPEC pe piață.
OPEC ar putea încerca să reducă producția pentru a menține prețurile ridicate, dar există întrebări serioase cu privire la toți membrii săi, în numerar legat și acum depinde foarte mult de prețul petrolului nobile, s-ar respecta.
Chiar daca OPEC a redus, doar spectrul de a fi disponibil în motivul că uleiul dacă este necesar ar putea trimite prețurile la petrol chiar mai mici decât sugerează piața futures actuale.
“În opinia noastră există un risc considerabil dezavantaj la prețurile actuale”, a declarat Houser. “Dacă coeziune cartel descompune și membrii produc mai mult decât previziunile AIE sugerează, prețurile vor fi chiar mai mici.”
Ea crede petrol în $ 50 la $ 70 Gama va fi noua normă în trei-cinci ani, și chiar vede 30 de dolari pe baril în cazul în care piața de peste-corectează.
Predicție Jaffe poate fi una dintre cele mai bearish acolo (sau urcarea, daca esti un sofer). Multe dintre cele mai mari banci de investitii au încă proiecții de preț pe termen mediu pentru petrol în apropiere de 100 $.
Ei susțin că o economie îmbunătățire va promova o cerere mai mare, pe care noi de producție are nevoie de cel puțin 70 de dolari pe baril pentru a fi economic, și că, dacă prețurile făcut-o vreodată scade sub 70 dolari, oamenii ar folosi mult mai mult din ea ca preturile vor recul în curând. Dar nu toate băncile cred că în acest fel.
Citigroup are un obiectiv prețul actual al petrolului în intervalul $ 80-90 până la sfârșitul acestui deceniu, citând tot noua producție și un accent mai mare pe conservare.
Există o zicală veche în industria de petrol: Cel mai bun remediu pentru prețuri ridicate este prețurile ridicate. Creșterea prețurilor duce la noi investiții, aduce noi surse de aprovizionare pe piață. Și asta este exact ceea ce sa întâmplat de când pretului titeiului a plecat la curse de aproape un ago.Oil deceniu de la 100 de dolari barilul contribuit la atragerea de sume uriașe de bani care a făcut posibilă revoluția de șist în Statelor Unite ale Americii, ulei nisipurile dezvoltare în Canada, și ultra producția de apă adâncă din Golful Mexic si offshore Brazilia.
Este stimulat, de asemenea, de conservare. Vehicule din SUA sunt 23% mai eficiente decât erau în 2007. Arunca în creșterea producției din Irak și încetinirea ritmului de creștere a cererii din China, și este posibil lumea va fi în curând, din nou, acoperit de apă în ulei.

EU-Asia