5 marques d’aliments reinventats per les dones

El 1966, dues germanes filipines, Milagros Leelin Yee i Clarita Leelin Anar establir una petita fleca donar-li un gir orientat a la família de menjars locals tradicionals. Gairebé 50 anys després, Rínxols d’Or Fleca ara compta amb 340 punts de venda a les Filipines amb 24 botigues als EUA i cinc a Tailàndia.
La família Bake Shop molt estimat s’ha ampliat per oferir opcions d’aliments i en 2010 es va sotmetre a un canvi d’imatge complet en un esforç per mantenir-se al dia amb els competidors. Mentrestant, les germanes han continuat el seu èxit aventurar-se en la publicació de les seves receptes de “Bakebook Rínxols d’Or”.
Com revitalitzar una marca herència? És una pregunta que té CEO temps espatllat, estrategs de negoci i algunes de les empreses de venda més astuts del món.
Aquest mes de CNN “Dones Líders” se senti amb Denise Morrison, CEO i President de Campbell Soup Company per discutir com es va prendre l’empresa presentada per la reinvenció de la marca icònica. A més de Morrison, CNN també traça l’evolució dels quatre aliments femení dirigit i marques de begudes.
Denise Morrison es va unir als 144 anys d’edat, empresa sopa de fa una dècada. Des que va ser nomenat CEO a 2011, ella va fer la seva missió per renovar la marca i assegurar-se que les apel · lacions a una generació del Mil · lenni.
Mentre que al capdavant, Morrison va orquestrar una de les grans adquisicions en la història de la companyia quan va comprar Bolthouse Farms de $ 1,55 mil milions en juliol de 2012. La mesura va permetre a la companyia ampliar la seva oferta en begudes saludables, així com l’alta rendibilitat $ 12 mil milions del paquet de sorra productes frescos.
Mentre que la innovació està en el cor de l’estratègia de Campbell Soup, Morrison va dir que la companyia també seguirà centrant-se en el que són coneguts. Durant els últims 12 mesos de Campbell ha afegit altres 32 sopes al seu abast que s’ofereixen com pollastre a l’estil marroquí amb els cigrons i xoriço sabors picants per a alimentar una generació d’amants del menjar més aventurers.
Donna Hi va començar la seva carrera en els aliments a l’edat de 19 com un escriptor d’aliments. Per 25 anys, l’australià havia estat nomenat editor del dinar de “Marie Claire”. En aquests dies, ha dedica gran part del seu temps en la seva pròpia publicació “Revista Donna Hi ha,” bi-mensual que es va posar en marxa el 2001.
El seu acostament a l’alimentació és simple, clàssic i sofisticat, que ha demostrat ser un èxit entre els subscriptors de la revista en 82 països, a més dels 384.000 a Austràlia. No només fenc obrir una botiga d’articles per a la llar a Sydney, però també s’ha convertit en un autor de best-seller dels 18 llibres de cuina, que han venut 4 milions de còpies a tot el món.
Martha Stewart s’ha convertit en un nom molt conegut a nivell internacional gràcies a una il · lustre carrera com a xef de la televisió, cuiner autor de llibres, editor de la revista i, més recentment, xatejar amfitrió de la demostració.
Ara, sinònim d’estil de vida i articles per a la llar, Stewart va començar la seva carrera en la indústria alimentària com un servei de càtering, però aviat es va mudar a la publicació en 1982 del seu primer llibre de cuina “Entretenir”. Per 1990, s’havia signat un acord amb Time Inc publicació per desenvolupar revista “Martha Stewart Living”, que segueix sent popular.
Un dels més forts moviments del negoci de Stewart va ser l’establiment de la seva companyia, Martha Stewart Living Omnimedia. A través de la signatura, Stewart ha estat capaç de posar totes les seves publicacions, televisió i marxandatge empreses sota un mateix paraigua donant-li un major control sobre la seva marca.
Els consumidors també poden esperar 200 productes nous que arribi al llarg del proper any.
Quan va assumir el càrrec de CEO de PepsiCo en 2006, Indra Nooyi tenia una enorme tasca per davant d’ella – per gestionar un aliments més gran del món i empreses de begudes amb 22 marques en la seva àmplia cartera, incloent Gatorade i Fregit-Lay.
En el seu temps a l’empresa, el CEO d’origen indi ha portat a la companyia a l’adquisició de Tropicana i de l’empresa làctia europea Wimm-Bill-Dann. Ella també va estar darrere de la fusió de l’empresa amb Quaker Oats.
Fort visió per als negocis de Nooyi ha vist al gegant del menjar i la beguda van vent en popa amb uns ingressos nets anuals de la companyia per un total de $ 65000000000.

EU-Asia