5 food merken opnieuw uitgevonden door vrouwen

In 1966, Ga twee Filippijnse zusters, Milagros Leelin Yee en Clarita Leelin het opzetten van een kleine bakkerij zetten een familie-georiënteerde draai aan traditionele lokale delicatessen. Bijna 50 jaar later, Goudlokje Bakkerij heeft nu van 340 verkooppunten in de Filippijnen met 24 winkels in de VS en vijf in Thailand.
De geliefde familie bak winkel heeft uitgebreid naar voedsel keuzes te bieden en in 2010 onderging een volledige rebranding in een poging om gelijke tred te houden met andere concurrenten. Inmiddels is de zusters hebben hun succes te wagen in het publiceren van hun recepten in vervolg “Goldilocks Bakebook.”
Hoe krijg je een erfenis merk nieuw leven inblazen? Het is een vraag die lang ontsierde CEO’s, business strategen en een aantal van ‘s werelds meest scherpzinnige marketeers heeft.
Deze maand CNN’s “Leading Women ‘gaat zitten met Denise Morrison, de CEO en President van Campbell Soup Company om te bespreken hoe ze nam het bedrijf naar voren door het opnieuw uitvinden van het iconische merk. Naast Morrison, CNN ook grafieken de evolutie van de vier vrouwelijke geleide voedsel en drank merken.
Denise Morrison lid geworden van de 144-jaar oude soep bedrijf een decennium geleden. Sinds wordt benoemd tot CEO in 2011, ze maakte het haar missie om het merk te vernieuwen en ervoor zorgen dat appelleert aan een Duizendjarig generatie.
Terwijl aan het roer, Morrison georkestreerd een van de grootste overnames in de geschiedenis van het bedrijf toen het gekocht Bolthouse Boerderijen voor $ 1550000000 in juli 2012. De verhuizing kon het bedrijf haar aanbod uit te breiden naar gezonde dranken alsook de zeer winstgevende 12000000000 $ arena voor pakket verse producten.
Terwijl innovatie is de kern van de strategie Campbell Soup’s, Morrison zegt dat het bedrijf zal ook blijven richten op wat ze bekend om staan. In de afgelopen 12 maanden Campbell’s een verdere 32 soepen om hun assortiment te bieden, waaronder Marokkaanse stijl kip met kikkererwten en pittige chorizo ​​smaken om een ​​generatie van meer avontuurlijke fijnproevers verzadigen heeft toegevoegd.
Donna Hay begon haar carrière in de voeding op de leeftijd van 19 als voedsel schrijver. Door 25, had de Australische benoemd food redacteur van “Marie Claire.” Deze dagen, Hay besteedt veel van haar tijd aan haar eigen tweemaandelijkse publicatie “Donna Hay Magazine,” die zij in 2001 gelanceerd.
Haar benadering van eten is eenvoudig, klassiek en verfijnd, die heeft bewezen een hit met tijdschrift abonnees in 82 landen in aanvulling op de 384.000 in Australië. Niet alleen heeft Hay opent een huishoudelijke artikelen winkel in Sydney, maar ze is ook een best-selling auteur van 18 kookboeken, waarvan 4 miljoen exemplaren wereldwijd zijn verkocht geworden.
Martha Stewart is een begrip geworden internationaal dankzij een illustere carrière als tv-kok, kookboek auteur, tijdschrift redacteur en meer recentelijk, chatten tonen gastheer.
Nu synoniem met lifestyle-en huishoudartikelen, Stewart begon haar carrière in de voedingsindustrie als een cateraar, maar al snel verhuisde in te publiceren in 1982 met haar eerste kookboek “Onderhoudend.” In 1990 had ze een deal gesloten met Time Publishing Ventures te ontwikkelen “Martha Stewart Living” magazine dat blijft populair.
Een van Stewart’s sterkste bedrijf verhuist werd tot oprichting van haar bedrijf, Martha Stewart Living Omnimedia. Door de firma, heeft Stewart in staat geweest om al haar uitgeverij, televisie en merchandising ventures onder een paraplu geven haar meer controle over haar merk gezet.
Consumenten kunnen ook verwachten 200 nieuwe producten op de schappen raken in het komende jaar.
Toen nam ze de functie van CEO van PepsiCo in 2006, Indra Nooyi een enorme taak had voor haar – tot een van ‘s werelds grootste voedsel en drank bedrijven te beheren met 22 merken in haar uitgebreide portfolio, inclusief Gatorade en Frito-Lay.
In haar tijd bij de firma, heeft de Indiase geboren CEO van het bedrijf leidde naar overnames van Tropicana en Europese zuivelonderneming Wimm-Bill-Dann. Ze was ook achter de fusie van het bedrijf met Quaker Oats.
Nooyi’s sterk zakelijk inzicht heeft gezien het eten en drinken reus gaan van kracht tot kracht met een jaarlijkse netto-omzet van het bedrijf in totaal $ 65000000000.

EU-Asia