Untitled

Asiana identificirati pilota na komandah Boeing 777, ki predgriz svoj pristop in pristrižene na morje zid pred trkom-pristalo na vzletno-pristajalni stezi, kot Lee Kang-Kuk. Pojavila sta se dva druga pilota v pilotski kabini v času nesreče.
Asiana Flight 214 je nosil 291 potnikov in 16 članov posadke, ko crash je pristal 6. julija na stezi po naleteli na Valobran.
Umrli trije potniki, vključno z deklico, ki je umrla v svojih poškodb petek zjutraj. Več kot 180 pa jih je bilo ranjenih.
Postaja je dejal imena je potrdil uradnik NTSB v Washingtonu pred zraku.
NTSB opravičil tudi za “netočne in žaljive” imen, ki so bila nepravilno potrjen s poletno pripravnika.
“V začetku je danes v odgovoru na poizvedbo iz medija, poletje pripravnica deloval zunaj okvira svojih pooblastil, ko je napačno potrdili imena letalske posadke letala,” je dejal NTSB petek v izjavi.
To ni bilo takoj jasno, kdo proizvaja ponaredek imena, ampak NTSB je dejal, da ni bil pripravnik.
So lažne imena, ki fonetično zapisane izraze, kot so “kaj narobe” in “Mi prenizek” so prebrali med KTVU je opoldne oddaji v petek. Letalski prevoznik imenovano poročilo “ponižujoče”, in dejal, da “je bil pregled sproži pravni postopek.”
V ponedeljek zjutraj, zdelo letalski družbi, da imajo delno spremembo srca.
Letalske tiskovni Na Chul-hee dejal Asiana je ohranil odvetniško pisarno ZDA vložiti tožbo zaradi obrekovanja vložil proti televizijski postaji. Ampak, je dejal, družba ni imela načrtov, da se pritožite ločeno tožbo zoper NTSB.
“Po pravni pregled, se je podjetje odločilo za vložitev zakona tožbo proti mreži, saj je bila njihova poročila, ki so povzročili poškodbe ugleda družbe,” je dejal.
V petek, KTVU sidro Tori Campbell prebrali imena. Novice postaja CNN affiliate, kasneje opravičil na zraku in na svoji spletni strani.
“Nič ni za nas bolj pomembno kot imajo najvišjo raven natančnosti in integritete, in smo pregled naše postopke za zagotovitev tovrstne napake ne bi več ponovilo,” KTVU objavili na svoji spletni strani.
“Imena so bili predstavljeni s postaje, za pripravnika za potrditev,” je dejala tiskovna predstavnica Kelly NTSB Nantel. “Pripravnik ni make up imena in jim dati na postajo.”
NTSB je dejal, da ne sprosti ali potrditev identitete članov posadke ali ljudi, vključenih v prometnih nesrečah.
“Zelo se trudimo, da se zagotovi, da je edina ustrezna dejanske informacije v zvezi s preiskavo sproščeno in globoko obžalujem današnji incident,” je dejal izjavo NTSB.
NTSB ni ugotovila intern, vendar pa je dejal: “Ustrezni ukrepi bodo sprejeti za zagotovitev, da je takšna resna napaka ne ponovi.”
Asiana Airlines pravi, da bo nadaljevala z načrtovano tožbo zoper Oakland, Kalifornija, televizijske postaje – ampak to se ne bo nadaljevala tožbo zoper nacionalno varnost sveta transporta.
Čez vikend, je letalske družbe Korean dejal, da bi tožil obeh entitet po pripravnik na NTSB pomoti potrjeno “netočne in žaljive” imena, kot jih pilotov nesrečne Flight 214.

EU-Asia